Ben önceleri çok istiyordum sonra geçti yani bunalım hayattan o kadar zevk almıyorum ama yani ölümü aklımdan atalı çok oldu ama diyorum acaba yine ileride buna kalkışır mıyım önceleri istiyordum ya o yüzden
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Sık sık düşündüm ama hiç o kadar cesaretim olmadı, gelecek ne getirir bilemem ama tabiki
Bence elinden geldiğince at kafandan diyeceğim sadece ama bana kalırsa o zaman öyle elimde olan bir şey değildi oyle hatırlıyorum
Ama kesinlikle pişman olacağını ve ölünce unutulacagini aklından hiç çıkarma ölüm hiçlik zaten hiç olmak korkutucu olmali aklına o fikir gelirse bunu oku ve asla yapma tamam mı
Yakınlarını cezalandırma arzun varsa doktora git intiharlar çoğu kendi ölümüyle intikam alma gibi oluyor !!
Aslında o zaman yapmamamın sebebi sevdiklerime travma bırakmamakti
Cezalandırma da değil tek gerçek içten olan ölüm gibi geldi
Tamm her zamn aklın sevdiklerinde olsun her zaman bir yol bulur o çukurdan çıkarsın hiç korkmamalısın ☺️
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
Rica ederim 😇
Ergenlikte olur böyle boş muhabbetler
Tabi efendim
Aynen
Bana bu aralar çok bu istek geliyor yoruldum hayattan
Evet ben de şöyle idi insalar bir sebeb yüzünden depresyona girdiğimi sanıyorlardi ama benim gözüm açılmıştı her şey samimiyetsiz ve gerçek dışı geldi bana para kariyer aşk sevgi her şey
Vallahi bende öyleyim şu an herkes tek sebebi var sanıyor okul zamanı herkes okuldan dolayı sanıyordu ama artık hevesim kaçtı herşeye aşka da işe de hayata da😢
Sebebi şu zaten farkındalığın yüksek ve herkesi kendin gibi düşünüyorsun öyle olmadığını anlayınca da büyük bir derdin oluyor artık
Çok haklısın herkesi kendim gibi sanıyorum ama öyle çıkmıyorlar ve bu yıprattı beni
Artık beklentin olmasın da rol yap çıkarcı biri ol hoş tavsiye ediyorum da ben de uygulasam iyi 😌
Zaten iyiymiş gibi rol yapıyorum mecburen sadece beni anlayan insanları yanımda istiyorum. Sen de uygula bencee kimseyi takmamaya çalış ben çoj takıyorum
Rolden kastım şuydu içtenlik dışı her şey insanların çoğunun yaptığı şey yani içi dışı bir olmamak
Ben onu yapamıyorum ki ama evet insanların çoğu öyle ben içim dışım bir davranırım davranış olarak
Bende o kadar seffafim ki rezil oluyorum pskskdjdkdj
Jsjsjdd estağfurullah neden rezil olasın ya bence güzel bişe
Çok da değil gibi neyse teşekkür ederim yorumlarin icin
Ben teşekkür ederim umarım iyi olursun sen de
Walla depresyon kolay kolay giden bişe değil
Evet de farkı görebiliyorum geçmiş mi geçmemiş mi emin değilim gizliden varsa
daha olgun yaklaşırsin bu sefer
neden intihar etmek istiyordun peki
Sebebi olmaz ki oluyro işte bir gün uyanıyorsun hayat ve her şey boş geliyor kendime hiçbişey almıyordum sen düşün çarşafa girerdim kara çarşafa
Ama tabi şimdi öyle degilim de o zaman maneviyata çok yöneldim bana para insan hayatın güzel geldiği şeyler aslında bir tür oyundan saçmalıktan ibaretti oyüzden gerçek olan tek şeye ölüme bağlandım
bir şeyden bunaldığın için değil boşlukta hissettiğin için böyle oldu sanirim tüm gün boş durursan yataktan cikmazsan insan depresyona giriyor
Geceli baya oldu ya şu an o durumda değilim farkı görüyorum ama diyorum acaba yine nuksediyor mu bu
ne yaşadığına bağlı belki anlam bulacaksin yasamak için
Aynen umut etmek lazım sadece
benim de bazen her şeye hevesim kaçıyor ama ölümü erkene çekmeye gerek yok illaki ölcez zaten
Doğru işte eskiden soyleseydin gormezden gelirdim o zaman ölümü sabırsızlıkla bekliyordum
insan kendine iyi bakinca da yasamak icin enerjisi oluyor uykuna beslenmene dikkat et ben en büyük boşluğa inançsiz olunca düştüm insan meşgul olup enerjik olunca iyi hissediyor
Aynen dediğin gibi teşekkür ederim
Arkadaşların varsa gez toz üzülmemeye çalış
Varlar evet insan kendini uzmemeli bırakınca bunalım baş gösteriyor
Koca Ankara da yalniz kaldik sacmalaga bak skdhhdhd
yok mu arkdasin
Maalesef yok
Kötü senin adına üzüldüm arkadaşlarım olmasa şu an burafa bu yazıyı yazmıyor olurdum
O derece diyosun o hâlde iyi ki varlar
Ben seni anlamıyorum arkadaşız nasıl yaşıyorsun yapayalnız zor değil mi
Zor ama bulmaya çalışıyorum nerde yaşıyosun
Usak
Sen
Bir derdin olunca ne yapıyorsun ben asla susamam direkt kafa dağıtırim ya fa anlatırım dostlarıma
Allah ile dertlesmeyi öğrendim bende yalnızlık bir noktada bunu çok güzel öğretiyor
Yalnızlık iyi değil kendi kendine kosnuyor gibi hissetmiyor musun
Hayır ya alistim sen çok korkuyosun galiba yalnızlık tsn
Evet ama işte çevrem hep vardı belki de sebebi bu ya da bilmiyorum işte yani beni hayata bağladılar
Bilmem
Ailenle aran iyi deilmi
Yok iyi o yönden şanslıyım
Sevgilindenmi ayrıldın
Her depresyona giren aşk yüzünden mi giriyor sebebsiz olur hayat boş gelir birden
Kaç yaşındasın peki ve hayatında biri var mı
Şimdi değilim ki geçmişte depresyon yaşadım evet var flortum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zihnimizin geçmişte uğradığı karanlık duraklar, gelecekte de oraya döneceğimiz anlamına gelmez. Şu an bu düşünceden uzaklaşmış olman, zihninin iyileşme ve uyum sağlama gücünü gösteriyor. Hayattan keyif almadığın bu gri dönemde kendine yüklenmek yerine hissettiklerini anlamaya çalışmak çok daha sağlıklı. Ancak bu kaygılar seni zorlarsa profesyonel bir destek almayı ihmal etme 🧠 Kendini bugün nasıl hissediyorsun, seni hayata bağlayan küçük detaylar neler? ✨