Nasıl atlatıcam bu durumu?

Selamm, üniversiteden arkadaşlarım vardı ve bana sürekli olmasa da arada sırada iltifat ediyorlardı ay makyajın ne kadar güzel olmuş yok kombinin güzel falan. Ama sonrasında benim paylaştığım fotoğrafları ss alıp kendi başka gruplarına atıp hakkımda bir sürü aşağılayıcı şeyler yazmışlar, bunu o gruptan birisi bana söyledi hatta ssleri kendim okudum. Üzülmedim hiç desem yalan olur, ne kadar çirkin olduğumla hatta ezik gibi giyiniyor olmamla bile dalga geçmişler. Hatta bana her güzelsin dediklerinde ben mutlu oluyordum meğer arkamdan dalga geçiyorlarmış. Bu bende bi travma yarattı ciddi manada, arkadaşlığımı da bitirdim ama hâlâ düşünüyorum birisiyle konuştuğumda ve bana güzelsin dendiğinde sanki cidden dalga geçiyor olduğunu düşünüyorum. Madem çirkinim aw o zaman bana niye durduk yere iltifat ediyodunuz ya? Niye beni seviyomuş gibi yapıyodunuz? Basbaya kötülük değil mi bu? Esmer olmamdan tutun çok bel altı şeyler yazmışlar hakaretler küfürler. Ve hiçbirisi yüzüme karşı gaddar değildi. Napmalıyım yani şimdi? Cidden travma geçirdim gibi bu olaydan dolayı kalbim kırıldı.

Nasıl atlatıcam bu durumu?