Kendimi o kadar savunmasız ve yalnız hissediyorum ki anlatamam. Çok yalnızım ve geceleri özellikle bu saatlerde ağlama geliyor. Yaşım 27 olacak ama hayatımda biri yok çünkü samimi gelmiyor kimse. Siz ne düşünüyorsunuz?
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendimi o kadar savunmasız ve yalnız hissediyorum ki anlatamam. Çok yalnızım ve geceleri özellikle bu saatlerde ağlama geliyor. Yaşım 27 olacak ama hayatımda biri yok çünkü samimi gelmiyor kimse. Siz ne düşünüyorsunuz?
Cevap
15Cevap
Gece olunca insanın içi daha bir hassas oluyor sanki. Gündüz güçlü durup kafaya takmadığımız şeyler, gece olunca gelip oturuyor insanın içine. Yalnız hissediyorsan, ağlamak istiyorsan ağla. Kendini tutmak zorunda değilsin. Ama ne olur o anki duygularına bakıp hayatının tamamına karar verme. Sabah olduğunda aynı şeylere biraz daha farklı bakacaksın. Her şey hemen düzelmeyebilir ama hiçbir duygu da sonsuza kadar sürmüyor. Bazen yapmamız gereken tek şey sabaha kadar kendimize biraz daha iyi davranmak. ❤️
Kendine cici bak, memnuniyetle 🎀
Kadın ve erkek arasında duygusal oalrak çok fark vardır. Seni tam anlayamam. Az çok söyle fikir belirteyim. Sabah bu saatleri havanın ve enerjinin aslında en temiz olduğu saatler. İnsan için lazım olan saatler. Seninde kafanı kurcalayan her ne ise bu saatlerde ortaya çıkıyor ve seni gafil yakalıyor. Daha uzun uzun konuşmak isterim seninle sende istersen
Yalnız hissetmen ve ağlama isteğin. Bir nevi enerji. Onu kafanda bütün gün düşünürsen ve uykuya da o şekilde dalarsan. Vücudun enn boş saatleri bu saatler. Yakalanirsin ve ağlama isteği gelir hatta ağlarsin. Ayrıca kendini de yalnız hissetme. Biz seninleyiz
İnsanlar da samimiyet aramayı bırak ve kendini hayatın akışına bırak. İnsanlarla uğraşma bak kendini ziyan ediyorsun. Kafanı toparla. En başta da dediğim gibi baktın ağlamaklı oluyorsun bu saatlerde aç cami sabah ezan saati havanın en temiz olduğu vakit. Biraz derin nefes al havayı kokla ve dua et. Allah'ım var yalnız değilim. Nereye gidersem gideyim benimle. Şükür et ve yatağına geri dön.
Dua et kalbini temiz tut. Bu saat olması şart değil. Gece yatmadan önce de edebilirsin. Ama temiz ol. Kalıcı oje olayı için cikartirsan daha iyi. Gusül abdesti tutmaz onlar olduğu sürece. Yani bir nevi kirli olursun.
Rica ederim
Çok normal. Bence birileri olmalı hayatında yani en azından 1 kişi bile onunla sorunlarını paylaşabileceğin ya da güzel bir konuşma yapacağın biri …
Öncelikle seni anlayıp destek olmalı ve mutlaka böyle insanlarda var bir şans tanımalısın bazen çok uzaklarda bile olabilir …
Bir zamanlar bende aynı düşüncedeydim. Kendimi o kadar kötü hissettim. Şu an çok iyiyim. Gerçekten kaliteli insanlarda var hayatta minik bir şans vermek sana çok bir şey kaybettirmez ve zaten iyi biri değilse bunu anlayabiliyorsun. Bu yapıda analiz yapabilen biri bunları fark eder bence şu an sadece kendine güvenmiyor gibisin bu konuda.
Şimdi iki varmış
Birinin adı ANLADIM
Öbürün adı ANLAMADIM
Denize girmeye karar vermişler
Derken ANLADIM denizde boğulmuş
Geriye Ne Kalmış? ?
😄geriye ne kalmış
Okumadın mı 😄
normal bi durum insanların yarısı bu halde bazıları anlatmaya cesaret etmez
Bende arada istiyorum ama arada çoğu defa mutlu oluyorum
En son ne zaman ağladım hatırlamıyorum. Yalnızlık hissi geliyor ara sıra, atlatıyorum bir şekilde.
İletişimin temelinde çıkar ilişkisi vardır. Biraz farkındalık sahibi olan insan bunu hisseder, yalnızlık hissi diğer insanlara nazaran daha da zorlayabilir/hissedebilir. Gerçeği kabullen. Yalnız hissetmen çok normal, hemen hemen her insan bu hisleri yaşıyor. Yalnız olmadığını bil. Gerekiyorsa bir kaç saat, kendini duvardan duvara çalmadan, heder etmeden birazcık ağla. Sonra "yeter" de toparlan.
Az önce gizli olarak sorunun benzerini paylaştım ve tam olarak bu sorunu yaşıyorum 22 yaşıma giricem hayatımda kimse olmadı ve aynı senin gibi geceleri böyle düşünüyorum lütfen nedenini bulursan öğrenmek istiyorum
Öyle bir ağırlık çöküyor ki gözlerim doluyor bosluktayim sanki tutunamadim bir yere süzülüyorum
Ya çok enteresan biliyor musun arkadaş edinmek istiyorum ama etraftakiler hiç samimi gelmiyor sevgilim olsun istiyorum ama istediğim gibi yok samimi gelmiyor gördüğüm ciftler
Zamanında değmeyen biri için akmıştı gözyaşlarım 🥱
Şen ağladın Şen 🤧😄
@Paşazade02 zamanındaydı 😃
Neyseki geldi geçti Nisan yağmuru 😄
Yazsana bana bişey sorucam
@Paşazade02 ben pek geçmiyorum d, m ye
Sakın geçme mazallah eline yapışır 😄
Belki o beyaz atlı prensin yakında karşına çıkacak. ☺️ Kısmet mi diyelim
35 ine kadae ağlama sonra ağla ama
FaL Büyü Ritüel tarzı şeylerle ilgileniyor musun
Biri Büyü yaptırmış olabilir
Üzerinde Nazar ya da Musallat var Ciddiyim
Bunlar olmadan bu Halde olman imkansız
Kesin Büyü
Sevgili veya Çevrende Seni isteyen birileri var mı
Büyüden dolayı bu hissiyatlar olur
Bazen hiç olmayacak Cinsel şeyler yapmak istiyor musun
Yapanda Yaptıran da Asla Cennete giremeyecek
Cehennemde Sonsuza kadar Yanacak
Buradan Fazla bir şey diyemiyorum
Diğer taraftan yazdım Gördün mü
Zaman zaman oluyor yalnızlıktan
Haklisin kuzum sende
Sabah oldu, ne gecesi?
İşine odaklan
Dinlerim ama seviyem 1
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gecenin sessizliği çöktüğünde zihnimizdeki tüm savunma mekanizmaları gevşer ve bastırdığımız duygular su yüzüne çıkar. Yaşadığın bu durum son derece insani ☕ Kendini koruma güdün yüzünden insanlara duvar örüyor ve onları samimiyetsiz buluyor olabilir misin? Bu hissin seni tamamen ele geçirmesine izin verme, duygularını kabul etmek iyileşmenin ilk adımıdır 🧠 Peki seni en çok korkutan şey yalnız kalmak mı, yoksa yanlış biri tarafından kırılmak mı? 🔍