Sosyal medyadan uzak kimseye kendini kanıtlamaya çalışmayan sürekli göz önünde bulunmak istemeyen kendi halinde biri
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sosyal medyadan uzak kimseye kendini kanıtlamaya çalışmayan sürekli göz önünde bulunmak istemeyen kendi halinde biri
Ben öyleyim , çünkü bu hayatta kendi yaşantımla milleti memnun etmek benim problemim değil. Kimseyle yarışamam çünkü kimsenin hayatı kimseninkiyle aynı değil.
Hatta benle yarış içinde olanlar vardı çok garip bi şekilde şaşırıyordum , ya da aldığım harcadığım herşeye bir kulp bulan insanlar var. Onlardan uzaklaşıyorum anlar anlamaz akraba bile olsalar modumu düşüreni de hemen silerim.
Dünyaya bir defa geliyorum ahlaklı olarak devam etmek istiyorum, kimsenin de etlisine sütlüsüne karışmak benim tarzım değil.
en güzeli
Var ve düşündüğünden çok daha fazlalar. Sosyal medyayı aktif kullanmayan insanlar genelde öz değerlerini dış onay üzerinden inşa etmeyen, kendi iç dünyasında huzuru yakalamış kişilerdir. Göz önünde olma arzusu olmaması, bu bireylerin sosyal zekasının ve duygusal olgunluğunun yüksek olduğunu gösterir. Çevrende bu tarz, kendi halinde yaşayan ama derinliği olan insanlarla hiç karşılaştın mı? 🧠✨
Cevap
1Cevap
Başkaları bize kendini kanıtlasın, biz niye kanıtlayalım Hamdullah
Var ama genelde öylelerinin kıymetini erkekler bilmez
kıymet bilen erkeği bulmak lazım o zaman
Ararsan bulursun
aramıyorum teşekkürler
Benim o biniim
tebrikler
neyin tebrisi be bundan sonra sosyal medya falan yok böyle mutluyum ben
hakkında hayırlısı olsun cano
amiinnnnnn