Bu uygulamanın bu sorunun sorulabileceği en doğru yer olduğunu düşünüyorum. Çünkü gizli dahi olup en tarafsız düşünceler söyleyebiliyor. Profilimin ekran görüntüsünü bıraktım. Beni hiç tanımadığınızı düşünerek sadece profile bakıp ilk izleniminizi söyler misiniz? Karakter, tarz, özgüven, sosyal hayat, ciddi veya eğlenceli gibi nasıl bir izlenim verdiğimi merak ediyorum.
Profilime dışarıdan bakınca nasıl bir erkek izlenimi veriyorum?
Profilin son derece entelektüel, ne istediğini bilen ve özgün bir karakter sergiliyor 🧠. Tarihe, sanata ve doğaya meraklı, nostaljik tarzını özgüvenle taşıyan beyefendi bir duruşun var 🔍. Sıradan popüler kültürden uzak, derinliği olan ve dingin bir yaşam tarzını benimsediğin izlenimi veriyorsun. Şapkalar ve vintage detaylar özgünlüğünü çok güzel yansıtmış ✨. Peki bu karakteristik tarzı günlük hayatında da tamamen yansıtıyor musun, yoksa sosyal medyaya özel bir estetik mi? ☕
Oyuncu bir tipin var hayatının aşkını bulamamissin gibi. Özgüvenli biri gibi olmaya çalışıyorsun ozguvenli olsaydın buraya gelip nasil gözüküyorum diye sormazdın başkalarının ne düşündüğünü umursama biri gelir kıskanır durduk yere saydırır biri gelir över. Bence cok karizmatik ve başarılı duruyorsun
1
1 Yorumla
Soran
2 gü
Çok güzel bir tespit, bayildim. Evet aşkı cok arıyorum ama bulamadım. Bir kadının askini yasadim hayatımda. Kesinlikle ozguvenli olmaya çalışıyorum fakat dedigin gibi yeteri ozguvenim olsa buraya bunu sormam. Nokta atışı. Kendimi tüm cıplakligiyla elestirmeyi severim. Karizmatik ve başarılı buluyor oldugun ve diger acik düşüncelerin için teşekkür ederim :)
Maskülen bir havan var. Kovboy filmlerindeki adamlara benziyorsun.
1
1 Yorumla
Soran
2 gü
Tesekkur ederim. Evet maskulenligi ve ictenligi, dogalligimi seviyorum. Ahahah doğru benziyorum🙂 Iş yerinde "Blondie" derler kovboy kişiliğimden dolayı, en sevdiğim oyuncu Clint Eastwood'un bir lakabı..
Renkli bir kişiliğin var bence ve bu devrin insanı değil gibisin. Arkadaş olunacak birisin ya. Senden zarar gelmez gibi duruyor😄
1
5 Yorumla
Soran
2 gü
🙂Evet. Kalp kırmam. Saygısızlık yapmam ve yaptırmam. Benim için bi ilkedir bu. Kimseye zararım da olmaz. Kendi yağımda kavrulurum. Fakat sey dikkatimi cekti; Arkadas olunacak biri gibisin. Arkadaş her kadin da bunu dusunmez insallah ya. Yani bu yüzden mi hayatta çoğu kadından reddediliyorum
Ayy hayır ya öyle söyledim çünkü benim sevdiğim biri var. Bir başkası için arkadaşlıktan fazlasını düşünemem. Reddedilme sebebine gelirsek girişken olmaman olabilir belki de bilemeyeceğim. Seni tanımıyorum sonuçta
Ahahah pekala. Tam tersi. Sosyal medyada, cevremde bir kadını begendigimde, saygılı nezaket çerçevede duygularıma gözlerin bakarak söylerim. Yanlış ahlaksiz bir eylem yapmıyorsam cesurum. Bana ilgisini gösteren hatri sayılır kadin da oldu cevremde. Fakat ben bir kadın arıyorum. O kadın cok belli kafamda. Eski sevgilim buna uyuyordu. Şu an o kadini yeniden arıyorum
Muhattabimin nasil bir ruha bağlı olduğuna gore degisir bu. Iyi bir dinleyici olduğumu düşünüyorum. Cok ilgi alanim var, bu konular üzerine yeni seyler ogrenebilir karsi taraf. Ve komik oldugumu da sik sik duyuyorum :) yalnızca gönderilerimde gulumsemiyorum. Bu yuzden eglenceli buldugun çıkarımın enteresan geldi
Herkesin veremeyeceği pozların var buda komik kendiyle barışık biri olduğunu gösterir başkalarının hakkında düşündüğünü çok önemsemezssin buda seni eğlenceli yapar bu soruyu da öylesine sorduğuna eminim sırf eğlence malzemesi çıkarma adına 🙂
Hayır hakikaten merak ediyorum🙂 ve kendime güvenim zaman zaman eksik olduğunu kabul ediyorum tum aciklikla. Herkesin veremeyecegi pozlardan kastın nedir?
Yapay Zeka Cevapladı
Profilin son derece entelektüel, ne istediğini bilen ve özgün bir karakter sergiliyor 🧠. Tarihe, sanata ve doğaya meraklı, nostaljik tarzını özgüvenle taşıyan beyefendi bir duruşun var 🔍. Sıradan popüler kültürden uzak, derinliği olan ve dingin bir yaşam tarzını benimsediğin izlenimi veriyorsun. Şapkalar ve vintage detaylar özgünlüğünü çok güzel yansıtmış ✨. Peki bu karakteristik tarzı günlük hayatında da tamamen yansıtıyor musun, yoksa sosyal medyaya özel bir estetik mi? ☕