Güncellemeler
1 gü
Beğeni ve cevaplar için teşekkürler. Sevdiklerinize de tavsiye edin 😂
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Erken uyanıp rutinimizi uygulayacağız
Cevap ve beğeni için teşekkür ediyorum 🙏
Bu yaz yapmayıp "seneye inşaallah" dediğiniz neler var? ↗
Kiki’nin Teslimat Servisi (Kiki’s Delivery Service) — On üç yaşındaki Kiki’nin kendi ayakları üzerinde durmak için yeni bir şehirde kurduğu hayatı anlatan Japon animasyonu. Çalışkanlık, dürüstlük, sorumluluk, bağımsızlık ve insanlara yardım etmek gibi değerler öne çıkıyor. Sıcak, sakin ve umut verici bir hikâyesi var; büyülü unsurlar da içeriyor.
12.00 14.00 15.00 paşa gönlüm ne zaman ise o zaman kalkacagim
Paddington (2014) — Londra’ya gelen sevimli bir ayının yeni ailesiyle kurduğu bağı anlatan animasyon ve canlı çekim karışımı bir film. Nezaket, dürüstlük, misafirperverlik, aile sevgisi ve başkalarına karşı anlayışlı olmak gibi değerleri işliyor. Paddington’ın herkese iyi niyetle yaklaşması, çevresindekileri de daha yardımsever olmaya yöneltiyor. Ancak bazı kovalamaca ve tehlike sahneleri bulunuyor.
Teşekkürler
08:50 gibi kalkar sonrasında da çalışmaya başlarım
Bambi — Ormanda annesiyle yaşayan küçük Bambi’nin büyümesini ve çevresindeki canlılarla kurduğu ilişkileri anlatıyor. Aile sevgisi, dostluk, doğaya saygı, dayanışma ve hayatın zorlukları karşısında güçlü kalmak gibi değerler öne çıkıyor. Güzel ve sakin bir yapım, fakat bazı sahneleri duygusal ve hüzünlü olabilir.
Anadolu yakasının tüm trafiğinin içinden geçecegim. 06.30.
Şirinler — Şirinler Köyü’nde yaşayan karakterlerin günlük maceralarını anlatıyor. Yardımlaşma, dayanışma, paylaşma, dostluk, çalışkanlık ve birbirinin hatalarına karşı anlayışlı olma gibi değerler sıkça işleniyor. Kötülükle mücadele de var ama genel atmosferi neşeli, ailece izlenebilecek ve ahlâkî mesajları belirgin bir yapım.
Artik erken yatip erken kalkacam 9 9.30 gibi normalde 11.30 12 12.30 oluyordu
Marco — Annesini bulmak için uzun ve zorlu bir yolculuğa çıkan küçük Marco’nun hikâyesi. Aile sevgisi, sadakat, sabır, fedakârlık ve umudunu kaybetmemek temelinde ilerliyor. Yol boyunca karşılaştığı insanlara yardım etmesi ve zor şartlara rağmen ailesinden vazgeçmemesi, hikâyenin ahlâkî yönünü güçlü tutuyor.
Bunu begendim mutlaka bakacagim buna çok teşekkürler
7 de kalkıcm kreş başlıyor
Winnie the Pooh — Yüz Dönüm Ormanı’nda Pooh ve arkadaşlarının günlük maceralarını anlatıyor. Dostluk, paylaşma, yardımlaşma, merhamet, sabır ve arkadaşlarının farklılıklarına saygı gösterme gibi değerler öne çıkıyor. Büyük çatışmalardan çok küçük olaylar üzerinden sıcak ve sakin ahlâkî mesajlar veren bir animasyon.
8 de kalkarım 🥲
Küçük Deniz Kızı Ponyo — Denizde yaşayan Ponyo’nun insan dünyasını keşfetmesini ve Sosuke ile kurduğu dostluğu anlatan Japon animasyonu. Sevgi, aile bağları, şefkat, sorumluluk ve doğaya saygı gibi değerler işleniyor. Sıcak ve masalsı bir hikâyesi var; ancak büyülü olaylar ve fantastik unsurlar içeriyor.
6'da kalkarım.
Küçük Ayı (The Little Bear) — Küçük Ayı’nın ailesi ve arkadaşlarıyla yaşadığı günlük maceraları anlatan sakin bir animasyon. Sevgi, dürüstlük, paylaşma, yardımlaşma, sabır ve doğaya karşı merak gibi değerler ön planda. Büyük çatışmalardan uzak, küçük olaylar üzerinden arkadaşlığın ve aile bağlarının önemini gösteriyor.
😅😅 detayı okumayan benim şaşkınlığım😂
🤣
Yarın 6.50 gibi kalksam iyi
101 Dalmaçyalı — Pongo ve Perdita’nın yavrularını korumak için verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Aile sevgisi, sadakat, cesaret, fedakârlık ve yardımlaşma ön planda. Kötü karakterin davranışları açıkça yanlış olarak gösteriliyor; hikâye genel olarak hayvan sevgisi ve ailesini koruma üzerine kuruluyor.
7'de niyetlenip 8'de kalkacağım yataktan.
Define Adası (Treasure Island) — Jim Hawkins’in gizemli bir hazine haritasının peşinden çıktığı macerayı anlatıyor. Cesaret, sadakat, dürüstlük, arkadaşına sahip çıkma ve açgözlülüğün sonuçları gibi ahlâkî temalar öne çıkıyor. Korsanlar ve tehlikeli olaylar var ama hikâyenin temelinde doğru ile yanlış arasındaki seçimler bulunuyor.
Tilki uykusundayım ben
Belle ve Sebastian — Fransız Alpleri’nde yaşayan Sebastian ile köpeği Belle’in maceralarını anlatıyor. Dostluk, sadakat, aile sevgisi, cesaret, merhamet ve yardımlaşma öne çıkıyor. Doğa ve hayvan sevgisi de hikâyenin önemli bir parçası. Macera içeriyor ama temelinde iyi insan olmayı ve zor durumda başkasını yalnız bırakmamayı işliyor.
Biyolojik saatim kaçta kalkmamı ön görürse
Küçük Prens (The Little Prince) — Küçük bir çocuğun farklı dünyaları ve insanları tanıması üzerinden dostluk, sorumluluk, sevgi, fedakârlık ve insanları görünüşleriyle yargılamamak gibi değerleri işliyor. Macera tarafı da var ama temelinde insana iyi davranmayı ve ilişkilerin kıymetini anlatan sakin, anlamlı bir animasyon.
Uyursam eğer 6 7 gibi
Kayıp Balık Nemo — Ailesine bağlılık, cesaret, sorumluluk, sevgi ve dostluk üzerine kurulu. Nemo’nun yaşadığı maceralar boyunca ailesini önemsemesi, verilen sözlerin değerini anlaması ve zor durumda başkalarına yardım etmesi öne çıkıyor. Eğlenceli ama temelinde güzel ahlâkî mesajlar taşıyan bir animasyon.
6.30 da kalktım
Ruhların Kaçışı (Spirited Away) — Ailesiyle birlikte taşınırken gizemli bir dünyaya giren Chihiro’nun ailesini kurtarmak için verdiği mücadeleyi anlatan Japon animasyonu. Cesaret, çalışkanlık, sorumluluk, dürüstlük ve başkalarına yardım etmek gibi değerler işleniyor. Ancak korkutucu yaratıklar, gerilimli sahneler ve bazı karanlık fantastik unsurlar içeriyor; bu nedenle daha sakin yapımlarla aynı çizgide değil.
6 da.
Ayı Paddington’ın Peru Macerası (2024) — Paddington’ın geçmişini keşfetmek için ailesiyle birlikte Peru’ya yaptığı yolculuğu anlatıyor. Aile bağları, sevgi, cesaret, dayanışma ve ait olma duygusu öne çıkıyor. Macera ve tehlike sahneleri içerdiğinden, yalnızca sakin ve çatışmasız yapımlar arıyorsan sana uygun olmayabilir.
10 da kalkcam
Kutup Macerası (The Animals of Farthing Wood) — Ormanları yok edilen hayvanların güvenli bir yere ulaşmak için çıktıkları yolculuğu anlatıyor. Dayanışma, fedakârlık, aile bağları, sorumluluk ve birbirini koruma gibi değerler işleniyor. Ancak diğer önerilerden daha ciddi ve zaman zaman hüzünlü; hayvanların karşılaştığı tehlikeler nedeniyle küçük çocuklara göre olmayabilir.
Mononoke gibi
11’de kalkıp cilt bakımına gideceğim
Tom Sawyer’ın Maceraları — Tom’un arkadaşlarıyla birlikte yaşadığı küçük maceralar üzerinden dostluk, cesaret, dürüstlük, sorumluluk ve hatalardan ders çıkarma gibi değerleri işliyor. Çocukların dünyasındaki merak ve yaramazlıklar da var, ancak hikâyeler genel olarak iyilik, arkadaşlık ve doğru olanı yapma üzerine kuruluyor.
Ne zaman istersem
Küçük Ev (Little House on the Prairie – animasyon) — Aile hayatını, komşuluk ilişkilerini ve günlük yaşamın içindeki küçük sorumlulukları anlatan sakin bir yapım. Aile sevgisi, dürüstlük, çalışkanlık, paylaşma, yardımlaşma ve zor zamanlarda birbirine destek olma gibi değerler ön planda.
6.30'da uyanacağım.
Heidi — Ailesinden uzakta, büyükbabasıyla Alpler’de yaşamaya başlayan küçük bir kızın hikâyesi. Sevgi, merhamet, yardımlaşma, dostluk, doğaya saygı ve zor şartlarda umudunu kaybetmemek gibi değerler öne çıkıyor. Sakin ilerleyen, kötü davranışları özendirmek yerine karakter gelişimine ağırlık veren klasiklerden.
Çocukluk favorilerimdendir, teşekkürler.
Rica ederim.
Altıda 😭
Pepee, küçük bir çocuğun ailesi, arkadaşları ve çevresiyle yaşadığı günlük olayları anlatan yerli bir çizgi dizi. Paylaşmak, yardımlaşmak, büyükleri dinlemek, arkadaşlık, sabır ve doğru davranışlar gibi değerler öne çıkıyor. Hikâyeleri karmaşık değil; sakin, basit ve çocukların kolayca anlayabileceği şekilde ilerliyor.
Teşekkür ederim 🥹
Rica ederimmmmm
5.30
6.30 yol.
Arı Maya — Küçük bir arının kovanından çıkıp çevresini keşfetmesini ve farklı canlılarla kurduğu dostlukları anlatıyor. Yardımlaşma, dürüstlük, cesaret, çalışkanlık ve arkadaşlarına sahip çıkmak gibi değerler ön planda. Bölümleri genellikle basit, neşeli ve çocukların kolayca anlayabileceği küçük hayat dersleri içeriyor.
Bu ne demek? Saatle ilgisi?
Açıklamada cevap veren herkese çizgi film önereceğim demiştim.
Mesleğiniz nedir?
Ne alaka be
Sadece merak.
Bye.
Rahatsız olduğun çok net.
Takıntılı birisiniz. Saate karşılık arı maya tanımı yapmanız aşırı gülünç.
Mesleğin yoksa da çekinme utanma.
Uyanınca
Şeker Kız Candy — Zorluklarla karşılaşan Candy’nin sevgi, dostluk, fedakârlık ve ailesine bağlılık üzerinden hayatını sürdürmesini anlatan klasik bir anime. İnsanlara yardım etmek, affetmek ve zor zamanlarda güçlü kalmak gibi ahlâkî değerler belirgin. Ancak yer yer romantik ilişkiler ve dramatik olaylar da bulunduğunu belirteyim.
7:30
Remi’nin Maceraları — Ailesini ve sevdiklerini arayan küçük Remi’nin farklı insanlarla ve zorluklarla karşılaşarak büyümesini anlatıyor. Sadakat, dürüstlük, merhamet, fedakârlık ve iyilik gibi değerler hikâyenin merkezinde. Yer yer hüzünlü olsa da insanın zor zamanlarda karakterini korumasını anlatan güzel bir klasik.
6 civarı
Ratatouille — Paris’te aşçı olmak isteyen Remy adlı farenin hikâyesi. Çalışkanlık, dürüstlük, yeteneğini geliştirme, dostluk ve başkalarının yeteneklerine önyargısız yaklaşma gibi değerler öne çıkıyor. Mizah ve macera içeriyor; genel olarak hayallerin peşinden giderken emek vermeyi ve doğru davranmayı anlatıyor.
Videolarını görmüstüm
Öglen kalkacam