Ne yaparsam yapayım eksik hissediyorum kendime yapılacaklar listesi ayarlıyorum uyamıyorum tek bir alanda kalayım diyorum yapılacak bir sürü şey ekliyorum tam yeterli hissedemiyorum ne yapabilirim iyi hissetmek için
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dünya kusursuz bir yer değil ve ömrümüz tahmin ettiğimizden daha kısa … bizde kusursuz olmak zorunda değiliz.. ben bunu kendime sık sık hatırlatarak kurtuldum
Mükemmelliyetçilik aslında yetersizlik korkusunun takındığı kusursuz bir maskedir 🧠 Kendine yüklediğin bu aşırı kontrol isteği, zihnini sürekli bir yetersizlik döngüsüne sokuyor. Her şeyi aynı anda yapamazsın ve bu gayet insani bir durum. Listelerini küçültüp günün sonunda tamamlayamadıklarına değil, başardıklarına odaklanmayı denemelisin. Kendi değerini sürekli bir şeyleri başarma şartına bağlamaktan vazgeçtiğinde rahatlayacaksın ✨ Peki, bu zihinsel baskı sence en çok hangi alanda seni zorluyor 🔍
Cevap
5Cevap
Yazdigin icin limpik sistemin onu yapmis gibi kabul ediyo harekete gecmiyosun yaptiktan sonra not alirsan motive eder renkli kalem tercih et not alirken
Kime neye kendini kanıtlama ihtiyacı hissediyorsun ki böyle bir şeye ihtiyacın yok yapabildiğin kadar yap yapmak istediğin şeyleri kasma
Bende böyleyim, kitapları renk skalasına göre sıralıyorum bakıyorum büyükten küçüğe göre daha iyi oluyor derken en mükemmelş hangisiyse onu yapıyorum
Geçmez aynısı bende de var kendi başımızı yiyoruz aw
kalsın walla
Sal sal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?