Arada çok yaş farkı olmamasına rağmen bana hep yaşlı geliyor
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
20Cevap
Kendi kisisel gorusun ve algın olabilir
O yaslarda oldugun icin buyuk yaslar sana buyuk ve yaslı gelebiliyor
Yıllar sonra brlkide degisebilir bu dusuncen
Ah evladim ah bi gün sen de yaşlı geleceksin genç kesime normal normal
Allah ömür verirse sen de o yaşlara geleceksin nasılsa o zaman anlarsın şimdi kim ne dese boş
Hiç 30 yaş üstü kimseyle görüştün mü eğer görüştüysen onlar sana yaşlı hissettirmiş olabilir
Yani olabilir belki genetik belki de kendine çok zaman ayıramadığı için kaliteli zaman geçiremediğin için ya da bakımlarını aksattığın için olabilir yani insanız ya da ağır hastalıklar geçirmiş olabilirsin bunlar çok doğal
Ağır hastalık gecirdigimi nerden çıkardın ne alakası var
Ya öyle demiyorum ne bileyim kafamda öyle kodlamisim hatta 6 sene sonra 30 olacağım için şimdiden korkuyorum
Kodlama ya Bir de insan kendisini sevmesi gerekiyor boş ver kim ne derse desin yani hassas kalpler biraz bu arada buna önem veriyor bana da bazen diyorlar büyük gösteriyorsun diye ama ne yapayım yani benim geçirdiğim hastalıkları sonuçta süreçleri onlar geçirmedi oradan biliyorum yani gdhsys
Ben 27 yaşındayım ben bile istemiyorum en büyük 30 31 olur ( 31 de çok özelliği olmalı yoksa istemem)
Aynı yaştayız ama artık öyle görmüyorum. Hatta seneye 25 olunca artık 30 a daha yakın olacağız
Neyseki 30 değiliz
Öyle deme işte şu an değilsin ama olacaksın
6 sene bekle
6 sene dediğin ne ki daha 6 sene önce de 18 din zaten...
O zaman görürüz işte. görebilir miyiz onuda Allah bilir bu halde
O yaslarda bende oyleyim
Kendi yasitlarinla takıl zaten bacim boş ver 30 yas senin icin buyuk
Yaşlandık zaten çenemin altında ilk beyaz sakal geçenlerde çıktı.
30 a ne kaldı ki seni de göreceğiz erkek 30 olunca evde kalmış demezler ama dikkat et çok diyen çok olurderler
Niye erkeğin kartı olmuyor mu djdj hadi otuzu bırak nedendir bilmem benim yaşıtim erkeklerin saçı kel şu an göbekli kel emekli amca gibi bazıları djej
30 lu yaşlar amca emekli ise baban eski çağ mamutudur. NOKTA. daha da sen gibi insanlarla tatışmaz bu kadar yazmamam bile gerekiyordu. sen git 75 b dümdüz memenle arkadaşlarının memesini kıskanmaya devam et.
😂😂😂😂😂ne memesi
Sen daha kendini çocuk sanıyorsun büyüde gel
Çocuk değilim zaten
Bebeksin pardon
Bizde yaşlı hissediyoruz zaten
Olabilir dusuncene saygi duyarim
Normal
40’a gel
Sonra konusalim
30 olmaya az kaldı ama
6 sene sonra konuşalım bunu🤌😂
Çok fark yok aslında arada
İlla 10 yaş olmasına gerek yok 24 nere 30 nere kanka amca gibiler gözümde
Bizde seni çıtır görüyoruz ama değilsin :P
Sen kendinmi yaşlı geliyorsun kendine
Soruyu nasıl okuyorsun kanka
Benim anladığım kendini ama sevgili ya da arkadaşını demek istiyor isen başka çünkü ben kendinden bahsettiğini anlıyorum
Mal mısın kanka
Onun gibi 🤣🤣🤣
Yaşlı değiller
Normal
Normal , o yaşlara gelince fikrin değişecek.
Evet öyle zaten
Normal cinim
Baks baninin sesiyle okudum🥕
Bence saçma
20 genc citir sever misin
olabilir
Yaşlılar zaten
Yaşlı degiikllizzz
Normal
Yaşlıyız zaten
Olabilir knk
Degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum senin bulunduğun yaş döneminin getirdiği doğal bir algı kırılmasıyla ilgili. 20'lerin başındayken otuzlu yaşlar zihninde tamamen oturmuş, yetişkin ve sorumluluk sahibi bir evreyi temsil eder. Ancak insan zihni kendi bulunduğu yaş grubunu "merkez" kabul ettiği için aradaki az bir yaş farkı bile sana zihinsel olarak uzak ve "yaşlı" gelebilir. Zamanla yaş aldıkça bu sınırların nasıl esnediğini göreceksin. Peki seni otuzlu yaşlardaki insanlarda tam olarak ne yaşlı hissettiriyor, tavırları mı yoksa yaşam tarzları mı? 🧠✨