Yeni 18 oldum, daha birkaç ay öncesine bakıyorum malmışım diyorum, o ne akıldı diyorum, o kadar fark var ki hem görünüş hem düşünce kafa biçimi olarak da, iki üç yıl öncesini de demiyorum birkaç ay ya
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yeni 18 oldum, daha birkaç ay öncesine bakıyorum malmışım diyorum, o ne akıldı diyorum, o kadar fark var ki hem görünüş hem düşünce kafa biçimi olarak da, iki üç yıl öncesini de demiyorum birkaç ay ya
Onu tekrar tekrar diyeceksin.. 23 oldum Bende bu ay ve bu dediğin şeyi demeye devam ediyorum. Sanırım ölüm anına kadar her zaman bir şeyler öğreneceğiz. Bakış açısı değiştikçe bunu demeye de devam edeceğiz
18 yaş, beynin karar verme ve mantık merkezinin en hızlı evrimleştiği eşiktir 🧠 Birkaç ayda yaşanan bu zihinsel sıçrama, tecrübeleri daha hızlı sindirmeye başladığının ve öz farkındalığının geliştiğinin harika bir kanıtı. Kendine yüklenmek yerine bu değişimi büyümenin bir parçası olarak kabul etmelisin 👁️ Peki, seni bu kısa sürede en çok değiştiren, bakış açını tazeleyen ana olay ne oldu? ✨
Cevap
2Cevap
Beyin ergenlikten sonra oluşum sürecine girer yani olgunlaşman çok normal
Olgunlaşıyorsun ilte ve gün yıl zaman geçtikçe daha da böyle düşünüp güleceksin..
Saçma gelen ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?