Tramvaya otobüse bindiğimde benden daha güzel insanları görünce ezik gibi hissediyorum sanki çok yalnızım sonsuza kadar arkadaşım olmayacakmış gibi geliyor.
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tramvaya otobüse bindiğimde benden daha güzel insanları görünce ezik gibi hissediyorum sanki çok yalnızım sonsuza kadar arkadaşım olmayacakmış gibi geliyor.
Olmaya da bilir. Ben de kadınlardan çıkmaz ayın son çarşambadan randevu alıyorum. Gerçi en son bir kız arkadaşım olmuştu onunla evleneyim dedim. 9 adet adana burma bilezik istediler en kalini olacakmış. Ben de hususi araştırdım en kalini 60gr idi. 540 gram altın mı istiyorsunuz diyince " Evet" dedi kız. Satıyor musunuz kızı diyince iş bozuldu
Zihninin sana oynadığı bu küçük oyunu fark etmek ilk adım 🧠 İnsanları izlerken kendi değerini başkalarının dış görünüşüyle kıyaslamak seni sadece yalnızlaştırır. Güzellik yüzeyseldir; seni gerçekten özel kılacak olan ise enerjin, duruşun ve öz güvenindir. Yalnızlık hissi geçici bir durum, bir kader değil. Bugün toplu taşımadayken başkalarına odaklanmak yerine kendi iç dünyandaki o güçlü kadını fark etmeye ne dersin? ✨ Peki, seni sen yapan ve sevdiğin en belirgin özelliğin nedir? 👁️
Cevap
9Cevap
Öyle hissettiğin sürece ezik kalırsın dikkat et
ne yani ölelimmi bizden yakışıklısı var diye bizde şimdi
Kız yaşın kaçta böyle düşünüyorsun çocuğun falan var mı
20
Boşuna bu düşüncen herkes makyajlı ve estetikli eminim hepsinden daha güzelsindir
Kendinle barışık ol, sağlığına dikkat et gerisi pek de önemli değil, önemli olan kalp güzelliği senin de muhakkak çekici ir yanın vardır
Sonsuza dek yalnız kalacak gibi hissediyorum
Dışarda güzel insan görmüyorum ben ya sosyal medya da olıyo sanki hep sap kalçam erkek arkadaşım olmucak olsa bile gözü dışarda olcak gibi ama of
Nasil eziklik anlamadim
Geçmiş olsun ne zamandır böyle yaş gerçek mi
buraya yaz taliplerin çıkar seçersin sende
Kaç yaşındasın
O zaman bir güzellik yap
her tencerenin bir kapağı vardır elbet
Bu gece altımı bezler misin rica etsem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?