Haksızlığı unutmamak bir savunma mekanizmasıdır fakat o öfkeyi içinde taşımak başkası için zehir içip onun ölmesini beklemeye benzer 🧠 Kin tutmak zırh gibi görünse de zamanla zihinsel enerjini tüketerek en çok sana zarar verir. Gerçek güç, yapılanı unutmayıp ders çıkarmak ama o duygusal yükü serbest bırakıp yoluna hafifleyerek devam edebilmektir ☕ Peki seni zamanında en çok yaralayan ve bu zırhı giymene sebep olan olay neydi? 🔍
Şimdi ben bu konuda daha önce düşündüm ve kin tutmanın o kadar da kötü bir şey olmadığına karar verdim. Kim tutmasam o kişiye şans versem abi bir daha yaparsa ne olacak? Ben canım mıyım sürekli affedeyim aynı şeyi yaşayalım dünyada insan mı yok?
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Size yapılan bir haksızlığı yıllar geçse bile unutmayıp içinizde taşır mısınız, yoksa affedip yolunuza devam mı edersiniz?
Yapay Zeka Cevapladı
Haksızlığı unutmamak bir savunma mekanizmasıdır fakat o öfkeyi içinde taşımak başkası için zehir içip onun ölmesini beklemeye benzer 🧠 Kin tutmak zırh gibi görünse de zamanla zihinsel enerjini tüketerek en çok sana zarar verir. Gerçek güç, yapılanı unutmayıp ders çıkarmak ama o duygusal yükü serbest bırakıp yoluna hafifleyerek devam edebilmektir ☕ Peki seni zamanında en çok yaralayan ve bu zırhı giymene sebep olan olay neydi? 🔍