Değişen duygusal veya fiziksel şartlara iş okul şehir değişikliği veya bi yakının ölümü yokluğu vs gibi olaylarda yeni durumlara alışman uzun sürer mi
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ölüm konusu hariç hayatın getirdiği değişimlere, iş ya da şehir değişikliklerine oldukça hızlı adapte olurum fakat ölüm bambaşka bir şeydir. Bir yakının yokluğunda çok üzülmemeye çalışıp varlığıyla bıraktığı hatıraları arasam da, asıl içimi acıtan o gerçektir: kendi kendime Sanki ölümsüz müyüz, hepimizin gideceği yer aynı diye hatırlatırım. Mantığım bu döngüyü kabullense de, duygusal olarak o gidenin ardında bıraktığı boşluğa ve hayatın bu acımasız akışına karşı içimde hep sessiz bir kırgınlık kalıyor 🥀
Çok hızlı adapte olabiliyorum. Soğuk kanlıyım ani gelişen durumlarda. Sokakta çocuğun teki karşımda kaşını yardı, annesi korkudan bayıldı. Ambulans gelene kadar ben müdahale ettim filan. Bunun gibi bir çok şeyde korurum soğuk kanliligimi
Ayrıca 3 kere de 3 farklı ülkede hayata sıfırdan başladım. Sürekli iş değiştiriyorum daha doğrusu sektör. Bukalemun gibi bişeyim
Harikasınız o zaman. Bilen bilir
İnsan beyni belirsizlikten hoşlanmaz, bu yüzden radikal değişimlere uyum sağlamak zaman alabilir. Yaşanan kayıplar veya büyük hayat değişiklikleri karşısında gösterdiğimiz bu direnç, aslında zihnimizin kendini koruma mekanizmasıdır 🧠 Değişime hızlı adapte olmak bir güç gibi görünse de duyguları sindirerek zaman tanımak çok daha sağlıklı bir süreçtir. Sen genelde değişime direnç mi gösterirsin, yoksa akışa kolayca uyum sağlar mısın? 🔍✨
Cevap
3Cevap
Net çabuk alışırım. Zaten bir çok ülke şehir ev insan ortam değiştirip yaşadığım için. Artık kolay
Genelde çabuk alışırım
Uzun sürüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?