Geçmişte yara almış, hasarlı erkekleri nasıl tanırız, belirtileri nelerdir?
17 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçmişte yara almış, hasarlı erkekleri nasıl tanırız, belirtileri nelerdir?
Cevap
44Cevap
İlişkide hak ettiğin değeri alamazsın hiçbir zaman. İlgisi sevgisi hep hesap kitaptır. Ve senin için para harcarken elleri titrer, isteksiz harcar harcadığını da. Her konuda o isteksizliği sezersin işte.
30 dan sonra kadın maddiyat odaklidir. O yüzden hasar kayitli dedikleri erkekler yerine elbette evlenilecek erkeği ararlar.
Kadınların misyonu budur, biraz takil ve evlenme zamanı çocuk yapacak bir enayi bul.
Fakat kadın ilişki yaşadıkça yani bol bol oksitosin salgiladikca erkeğe bağlanma oranı gitgide düşer.
O yüzden genç ve akıllı kadın daha kestirme olacaktır erkek için
Kadın dusmaniysa
Dövmeli ise
Herhangi bir aksesuara takintiliysa (özellikle gözlük ve motor, araba)
Küfürbaz ise
İçki içiyorsa
İdda kumar bağımlılığı varsa
Daha önce cinsellik yasamissa
Dul veya boşanmış ise
Bunlardan kacin
Üstüne cok titremez cunku bılır ki emeklerı genelde heba olur, umursamaz davranır kı baglandıgında aynı yarayı almak istemez, guvenmez pek ve herseyı kontrol eder aynı yerde n yara almamak icin vesselam. Boyle adamları nerde gorsenız tanırsınız bıl bakalım nerden bılıyorum..
Güzel soru. Cvp; Onu inceleyerek. Mesela bazı erkekler vardır lüks araba gibi dışardan bakarsın hayat sana güzel dersin. Hali vakti oldukça yerinde.. Ama belkide bir duvara toslamış veya takla atma sonrası pert olmuştur. Usta hayat ona öyle bir makyaj yaparki hiç anlamazsın kırıklıklarını ve hasarlarını. Ancak binerde incelersen anlarsın
Geçen gün bu sitede aynı soruyu sordum. Çocugun birtanesi yorum olarak yazdı. bunu yazan kişi erkekti
Dedi ki senden önce birisini sevdiyse sonradan tanıştıgı birisini sevmez. Dogru oldugundan emin degilim. Her insan farklıdır bu düşünceye katılmıyorum. 0,1 gram bile ikna olmadım. ~😂 kızlar için böyle deseydi okeydim ama bence alakası yok. bu arada direk git saga sola vurma git sor direk
Bu insanlar kendini çok iyi tanıtır. Neredeyse kusursuz. Ve ilk geldiğinde seni büyüler. İlgisiyle, özeniyle.
Oysaki ilişkinin başı daha yavaş başlamalıdır. Kim seni bir yere doğru itiyorsa ya da manipüle etmeye çalışıyorsa uzak dur.
Genelde vardır o kadında da erkek te de gizlense bile ki genelde gizlenir.. önemli olan ise sende dir.. o kişi sen isen ve hayatında yaşadığı en güzel şeyden daha güzel bir şey yaşıyor ise senin ile.. lafı güzâf olur hersey
geçmişteki ilişkilerinde gereksiz yere çok yıpranmış, her şeye şüpheyle yaklaşan ve sürekli kendini savunma halinde olan hallerinden hemen anlaşılır.
Hasar kaydı olmayan erkek almayın kızlar.
Siz o malak bakirlere şans verince kıçları kalkıyor ve aldatıyorlar.
Hasar kaydı daha kötü değil mi? Bakir olursa parmakta oynatılmalık
Niye kızz
Bakışı duruşu konuşması ele verir ama alnında da yazmaz konuşarak tanırsın çeşitli konulara yaklaşımları seni senden daha iyi tanıdığını da hissetirebilir acı tecrübe devreye girmiştir
İlişki devam ediyor senden bir şekilde kopamıyor ama göstermesi gereken ilgi de hep bir hesap kitap varsa ve gereğinden az ilgi gösteriyorsa ağır yaralar almıştır veya hep terk edilen taraf olmuştur.
Kendisine ve çevresine zarar veren her şeyi kullanan, küfür, kıyamet, dövmeli, ortamcı herkesten uzak durun.
İncel ya da kadın düşmanıysa. Türkiye'de ek paket olarak Türk kadını düşmanı olması da söylenebilir.
Aşk ile ilgili şeyler yazıyorsa falan sanırım en sevmediğim erkek tipi ıyyyyyykkk
İletişimi sağlıklı kuramayan erkek hasarlıdır saygı sınırlarını ihlal eden
Bu nasıl ifade kız. Araba mı bu da hasar kaydı var diyorsun zilli😃
Hasarsız insan yoktur oyle birini ararsan yanlış yaparsın
Valla tanışırken bile belli oluyor kurdugu cumlelerden
Derin düşüncelere dalıyorsa Sigarayı da derin derin çekiyorsa hasar kaydı mevcuttur😀
azönce bir erkek açmıştı onun kaldırıldı bu duruyor. ksde ayrımcılık var aq
Daha yenı ekspertizden geldim tertemizim sıfır km hasar kaydım yok :D
Mantik cercevesinde konusamazsin. Kompleksi izin vermez. Sacmaliklarini gormezden gel kabul et ister.
Ekspertize sok sjdjdjdj
eskiden yaşlılar toplumsal baskı yapar gençler sinirlenirdi , nasıl gençsiniz anlamıyorum hasar kaydı ne ya sen kimi neyi eleştiriyorsun şakamı bu ya bir toplum bu kadar bölünebilir aynısını yarın bir kızada söylerler mükemmell
sürekli geçmiş kız arkadaşlarından bahsedıyorsa yol ver gitsin
Bu mekanik bir cihaz mı ki böyle soru soruyorsunuz?
Kolay sevmezler uzak durur bir kadından kendini mutlu etmek için yalnız gezerler
Erkekte hasar kaydı olmaz, kusur avratta olur
He kanka kendini yüksekte göre göre bu sitede çürüyüp gittin
Tanıyamıyosan zaten yazık
Daldan dala konan birisi değilim onun için tecrübe gerek
Sen kimsin ki erkek seçiyorsun? Jajshahahaah
Al birisi mesela djdjd
Hasarsızım ben jelatinim açılmadı
He he
Yalan söylemem brn
Güven sorunu vardır, herkesi aynı sanır.
Sevgili olmak istemezler
Eksper raporu isteriz bakarız
Yatakta ve yemekte iyidirler
Araba mı bu?🙄🥴
Tecrübe etmeden tanıyamazsın
sözlerinden değil davranışlarından anlarsın
Şeyinde hasarlı yazmıyor kimsenin 🤣🤣
Ekspertize göstermen lazım.
Anlatıyor zaten övünmek için
Anlayamayız sanmıyorum
Agır hasar mı normal hasar mı
İkisini de anlat
Agır hasarlı olan, Her önüne gelenle yatmaya çalışan bi tip zaten senin vermeyeceğini düşünürse seni vakit kaybı olarak görür uzaklaşır ve genelde böyle tipler çok açık sözlü olur direk konuya girer
Normal hasarlı da sevdiği insanla birseyler yaşamıştır o çok belli etmez başta ama cinsellik yaşayan biri cinsellikten uzak duramaz o ortam oluşunca yakınlaşmak ister bence
Böyle erkeklerden uzak dururuz
Direkt kendine sor açık açık. Söyler zaten.
Sol task ağırlık yapar
diline vurur bunların. ego yüksek olur.
Ne gibi şeyler konuşur mesela
kendini anlatmayı ve ne kadar hayatta tecrübeli olduklarını anlatmayı severler.
O ne demek?
Acımasız olurlar🫡
Zamanla anlaşılır
belli eder kendini zaten
Erkekleri anlayamazsın
Sen tamir et
trameri sorgula
Çok zor anam
Ne demek bu
Sağına soluna bak vuruk pas boya var mı
Bı el atıp kontrol et demek lazım da işte.
kızlık zarına bak ;)
Expertiz raporu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Hasar kaydı olan erkek kendini hemen belli eder aslında 🚗💥 Geçmişin yükünü sürekli bugüne taşır, duygusal olarak mesafelidir ve güvensizlik en belirgin çiziğidir. En ufak tartışmada savunmaya geçer ya da tamamen kabuğuna çekilir 🧠 Tıpkı çizik kaportayı boyayla kapatmaya çalışmak gibi, içsel yaralarını alayla örter ☕ Derinleşmek istersen profilimizdeki chatte buluşalım, oradan konuşmaya devam edelim ✨🎙️