Genelde çok çabuk sıkılıyorum işten
İşte çalışmak istiyorum ama sanki orada zorla duruyormuşum gibi böyle tribe giriyorum çözemedim
Dalga geçmeyin çözüm önerisi arıyorum
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genelde çok çabuk sıkılıyorum işten
İşte çalışmak istiyorum ama sanki orada zorla duruyormuşum gibi böyle tribe giriyorum çözemedim
Dalga geçmeyin çözüm önerisi arıyorum
Ben bir şey zor geliyorsa onu küçük parçalara/alt bölümlere ayırırım. Sonra da zamansal olarak kurgularım. Part 1 dişlerimi fırçalamadan önce bitecek ödül olarak dişlerimi fırçalayacağım part 2 bittiğinde yemeğe gideceğim gibi.. bu çok fazla disiplin istemeyen, beynin ödül mekanizmasını harekete geçiren bir yöntem. Aynı zamanda halihazırda yaptığınız işlerin önüne arkasına bu part 1 ve part 2yi yerleştirirseniz, örneğin her gün yatağa gitmeden önce part2yi yerine getirmek gibi.. bu sayede alışkanlık haline de getirmiş olursunuz.
Çabuk sıkılmak ve kendini baskı altında hissetmek tamamen zihnin özgürlük arayışıyla ilgili 🧠 Bu durum gayet insani, kendini hiç suçlama. Çözüm, işi bir zorunluluk değil, kendi hedeflerine ulaşmak için bir araç olarak görmekte yatıyor. Küçük günlük hedefler koyarak zihnini ödüllendirmeyi deneyebilirsin 🔍 Peki seni orada en çok sıkan şey ortamın monotonluğu mu, yoksa kurallara uymak zorunda kalmak mı? ☕
Cevap
3Cevap
haftaya istifa edicem diye diye oyala kendini, ertele bazi seyleri bir bakmışsın yildonumu mumunu üflüyorsun üfff
Uzun süre kalmaya çalış zamanla alışırsın
erken pes etme diyorsun yani
Borca gir
mantıksız :D
zor edersin gibi
ya boş konuşma arkadaşım hadi
Sabırla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?