Evet, bir genç kız için böyle söyleniyorsa bu kişinin hâli tavrı nasıldır? Kız eğitimli, güzel birisi
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet, bir genç kız için böyle söyleniyorsa bu kişinin hâli tavrı nasıldır? Kız eğitimli, güzel birisi
Kapalı giyinir, nazik konuşur, kavga etmez tartışmaya girmez, ev işleriyle çok ilgili oluyor, yorgun olsa bile kendini feda edebilir vs böyledir genelde ''eski usul''. Zaten artık ''eski'' denmesinin sebebi de biraz bu aslında, çünkü günümüz kadınları ve kızları bencil olmaları gerektiğini anlıyor, bu da bazılarının hoşuna ve işine gitmiyor. Yakın zamanda bu algıyı çok ağır şekilde hissettim üzerimde. Yani bu algıya tamamen uymuyorum ama olmam bekleniyordu. Zaten biraz hastalıklı bir kafa yapısı olduğunu düşünüyorum.
Bu ifade genelde yüksek öz saygı, güçlü sınır sınırları ve abartıdan uzak bir duruşu temsil eder 🧠 Bu kızlar iletişimde son derece nazik, dinlemeyi bilen ama kendi değerlerinden Asla taviz vermeyen bir yapıdadır. Eğitimli ve güzel olması, bu mütevazı ve ağırbaşlı tavırla birleştiğinde etrafında doğal bir saygınlık oluşturur 👁️ Sence bu tanım günümüzde bir avantaj mı yoksa iletişim kurmayı zorlaştıran bir duvar mı? ✨
Cevap
4Cevap
genel olarak söyleyeyim.
pasif, günümüz sosyal davranışlarını bilmeyen, asosal, çekingen, gece hayatını evde elma doğramak sanan kişilerdir.
ve tabiki bu bir genelleme.
Sosyal, özgüvenli, gece hayatı olmasa da kendisini geliştiren biri
kendini geliştirmek için eski usul biri olmana gerek yok. pek ala deliler gibi eğlenmeyi partilemeyi bilipte kendini geliştimeyi bilen kadınlar var.
ayrıca sosyallikle kastın ne. haftasonu sinemaya gitmekmi ahşap boyama kursumu
Şehir dışı gezileri deniz tatilleri falan
bak bunlar büyük sosyal adımlar. :) şaka bir yana çok farklı şeylerden bahsediyoruz.
misal sevdiğin bira markası ne?
Alkol almıyorum sigarada
sigaraya bişey diyemem.
ama alkol konusu direk -1
oke en sevdiğin kahve mekanı ne ya da sevdiğin kahve tarzı? (nolur türk kahvesi deme :D)
Çizgileri belli olan kişidir idealleri ve hayalleri vardır.
İyidir
Verir normal karşılar
Anlamadım
Yeşilçam sahneleri işte izlemedin mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?