Sanaldan tanıştığınız birinin psikopat/sosyopat vb. olmadığına nasıl emin olursunuz?

Kendim için sormuyorum, sizin yöntemlerinizi merak ettim. Ben genelde bana karşı ne kadar anlayışlı, saygılı, sakin kalabiliyor mu bunlara bakıyorum ama karşımızda ekstra bir uzman varsa ne yapılmalı sizce? Ben görüntülü konuşmayı tercih ediyorum, bu şekilde buluşmaktan vazgeçtiğim insanlar oldu. Çünkü çoğu kişi davranışlarından ve hareketlerinden ne olduğunu biraz anlatıyor bence. Ayrıca siyasi konularda, daha özel konularda ve sizin istekleriniz ile izin verdikleriniz konusundaki tutumu da önemli. Saldırgan ve çok argo konuşan biri bence potansiyel suç faili olabilir. Ayrıca feministlere sallayan, açık açık bazı suçları işlediği belliyken arkasında durduğu insanlar varsa, kadınları ezik gören, hayvan sevmeyen ve doğaya saygısı olmayan ama sağlıklı çıkan birini de tanımadım mesela. Mesela çocuklardan haz etmeyebilirsiniz ama bir insanın ömründe bir kez de olsa sevebileceği bir çocuğa denk gelmemesi mümkün değil bence. O yüzden negatif insanlardan da kesinlikle uzak durmak lazım, güzel sözlere kanmamak lazım. İnsanlar en çok sevmediği konulardaki tutumu ve mimikleri ile belli ediyor kendini.

Sanaldan tanıştığınız birinin psikopat/sosyopat vb. olmadığına nasıl emin olursunuz?