Ben dedikodu yapmıyorum adı altında insanları yargılayıp ahlak bekçiliğine soyunan insanlar aslında kendi ahlaksızlıklarını, çürümüş kokuşmuş zihniyetlerini ortaya koymuş olmuyor mu? Siz KScanlar ne düşünüyorsunuz?

24 Eylül 2026
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben dedikodu yapmıyorum adı altında insanları yargılayıp ahlak bekçiliğine soyunan insanlar aslında kendi ahlaksızlıklarını, çürümüş kokuşmuş zihniyetlerini ortaya koymuş olmuyor mu? Siz KScanlar ne düşünüyorsunuz?

24 Eylül 2026
İnsanlar hakkında ahkâm kesen yargı dağıtan kişiler ne ayak? Yani gıybeti bile olanı söylüyorum diye meşrulaştırmaya çalışan o kadar çok insan var ki. Kendilerine gelince sütten çıkmış ak kaşık ama başkalarını yargılamaya gelince hemen ahlak bekçisi kesiliyorlar. Zaten asıl mesele burada başlıyor. İnsan önce bir dönüp kendine bakar, kendini sorgular. Ama yok, herkes başkasının açığını arama peşinde. Yaşadıkları şeyi din sanıp sadece dille konuşmak kolaylarına geliyor tabii. Kendi içindeki çürümüşlüğü başkasına çamur atarak kapatamazsın ki. Bazen insan kendini de tartmalı, ben de yapıyorumdur belki ama farkında olup durmayı bilmek lazım. Çok doğru noktaya değinmişsin kul hakkı sadece parayla olmaz.
Bana göre boş sığ insanlar onlar.
Herkes cehenneme ateşini kendi götürür Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun
Amin
Herkes namus bekçiliğini soyunmuş burada.. bazı zavallılar karşı cinse çok iyi kanıyor..
Allah akıl versin
Öyleleri kalitesiz, hasta insanlardır.
On tane şeyim olsa, birini öylesine sokmam.
🤣🤣👍
Burası sanal ortam olduğu için her türlüsü var, her şey olur. Benim başıma gelmedi kimseden etkilenmiyorum. Kötü insanların kendi sorunu. Sen kimseye takmazsan kendi özüne odaklanırsan emin ol seni bırakırlar.
Benimle alakalı ne düşündükleri zerre umrumda değil. Kendilerini düşünsünler yazık onlara 🤣
🩵🎊🌸
İnsanların başkalarını kolayca yargılaması genelde kendi içsel huzursuzluklarından ve yüzleşmekten kaçındıkları eksikliklerinden kaynaklanır 🌿 Psikolojide buna yansıtma diyoruz. Kendi gölgelerini başkalarında eleştirerek kendilerini rahatlatmaya çalışırlar 💛 Yargılayan insanların sesini değil, kendi iç huzurunu dinlemek her zaman en iyisidir ✨ Sen bu tür durumlarla karşılaştığında kendi sınırlarını nasıl koruyorsun, enerjini tutmayı başarıyor musun? 🌸
Cevap
16Cevap
Kendi mutsuzluğunu perdelemek isteyen tipler başkasının hayatı ile ilgilenir çok acınası tipler
Gülüyorum onalara🤣
😀😀
Onlar insan değil ki tek hücreli beyinsiz karaktersiz canlılar
Kesinlikle...
Öyle
Kestikleri şey ellerinde kalıyor işte izliyorum ddjdj
Aynen🤣
En doğru odur eminim. Dedikodu yapmıyorum diyen insanların bana atılan iftiraları yaydıklarına şahit oldum... Dedikodu olsa yine neyyyyyse yani shsjdkglh
O yüzden pek de önemli değil kimin ne dediği herkes pisliğinde boğulsun hakkım helal değil kimseye 🙃
Al benden de o kadar👍
Ben kendi hayatımdan fazla kimsenin hayatını önemsemedim. Sürekli başkalarını yargılayanların da biraz kendi hayatlarına bakması gerektiğini düşünüyorum. Genelde insan kendi hayatından memnun olmayınca başkasının hayatıyla uğraşıyor
Aynen👍
kesinlikle öyle, başkalarının hayatına burun sokup ahlak bekçiliği yapanlar genelde kendi içindeki pisliği örtmeye çalışan tipler oluyor, en iyisi bunlara hiç prim vermemek
Komik geliyorlar bana da
Onlar Allah'ın dil verdiği, gerisini koy verdiği mendeburlar.
Aynen
çok boş iş kendi hayatını yükselt milleti konuşacağına
Evet ama o zekaya sahip değiller..
Hiç bir fikrim yok bu konuda. Fikir sahibi olacak kadar dahi tanımak istemem o cins insanları. Umrumdısı.
Özellikle cuma günü namaza cumartesi günü tekel bayiiye gidenler çok yapıyor bunu. Genellikle de biz kadınlara yapılıyor. 😀
Kendi pisliklerini örtme isteklerinden hep dsfhg
Dedikodu sevmiyorum diyenler en büyük dedikoducular yav kim ne anlatıyor sanki bilmiyoz 🤣
Bugüne kadar öyle ahkam kesmedim, bilemiyorum neden yaparlar.
Kendi hayatları olmayınca başkalarının hayatlarını yaşamak istiyorlar
Ne kadar çok eleştirirse kişi okadar eleştirilerilmesi gereken kişidir de aynı zamanda
ağzı olan konuşuyor
Allah olmuşlar da haberimiz yok
Kırk ayak onlar ayakları çok
Gereksiz bilgileri ile kendilerini uğurluyoruz
He, ne ayaksınız olum siz?
Şeyimde bile değil
Yürü beee
Akp lidir sirtini onlara dayamis bademlilerdir
İşsizlik ula
İstediimi yaparım
Omurgasızlar
Malldir