Benimki bir başarıya ulaşmadan, bilgiye sahip olmadan kendini bir şey sananlar, küfür edenler, saygılı olmayanlar, insanı her şeyin üstüne koymayanlar, paraya tapanlar
Benim için saygı her şeydir
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benimki bir başarıya ulaşmadan, bilgiye sahip olmadan kendini bir şey sananlar, küfür edenler, saygılı olmayanlar, insanı her şeyin üstüne koymayanlar, paraya tapanlar
Benim için saygı her şeydir
Egolu kibirli ve kadın erkek ilişkilerinde hastalıklı fikirleri olanlar erkek olup kendini yüceltenler. Kafasındaki hastalıklı ve travmalı düşünceleri olanlar. Öfkeli ve saldırgan bir şekilde konuşanlar. Net olmayanlar. Her şeyi basite indirgeyenler
Karısını paylasan güzel kardeşim or* çocukları kardeşim inceller sapık abaza pedofili or* çocukları katiller zalimler ahlaksız yolsuzluk yapanlar insanların hakkını gasp edenler çocuk katilleri tacizcileri hayvanlara doğaya zarar verenler güce paraya tapanlar satilmislar değerleri olmayan riyakar insanlar partizanlar beyinsiz düşük zekalı ideoloji ler boş şeylerden dolayı insanlıktan çıkanlar
Bunları yazan ellerinden o pmek istiyorumm
Saygı ve samimiyet konusundaki hassasiyetinde son derece haklısın. Benim de tahammül etmekte en çok zorlandığım tip, empati yoksunu ve manipülatif insanlardır. Kendini hiçbir alt yapısı yokken üstün görenler, aslında kendi öz güvensizliklerini ezerek kapatmaya çalışırlar. İçi boş bir kibir, zayıf bir karakterin maskesidir. Sen ilişkilerinde bu saygı sınırını korumayı nasıl başarıyorsun, seni en çok hangi tavır çileden çıkarır? 🧠👁️
Cevap
1Cevap
Özgüvenini karşısındakini aşağılamak için kullannanlar
Divaaaaa
akp li olanlar
Sen kimsin ki mk tarikattan sayiyorsun kendini yobaz onlar milyar dolarlik kişiler sen kimsin hanzo :D
Öyle bir söylüyorsun ki sanki ak parti ülke için çalışmayan bir parti
Baş komutanımız Recep Tayyip Erdoğan Amerika'dan toplantılara uluslararası zirvelere katılıyor adam boş durmuyor ki çabalıyor
Senin gibi hayırsız da evde boş boş oturuyor bir vergi veriyorsun diye ne abartıyorsun senin gibiler onunda lafini yapıyor
Merak etme hükümet degişince kim geldiyse onun zkini yalarsiniz genlerinizde var itlik kulluk o yüzden sizin gibi ucubeleri kimse zkine takmiyor bi kösede geberip gideceksiniz mk yobazlari :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?