Artık bi erkeğe ait olmak istiyorum, üniversite ve kariyer derken 30 oldum bu yok ama hayatımda
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aitlikten kastın evlenmek ise işin çok kolay değil, zaten evlenecek birini bulmak zorken bir de 30'dan sonra daha zor. Ama umut kesilmez tabi, kısmet bu belli olmaz
Kariyer yapmak ve aşk hayatı aynı anda gitmiyor maalesef, ikisinden birini feda etmek gerekiyor genelde. Ama kariyer yapmayı başarmış bir kadının, doğru kişiyi bulması da çok zor olmamalı. Bence bir şeyleri kaçırıyorsun, belki çok seçicisin belki yeteri kadar sosyalleşemiyorsun. Bunu çözersen birini bulman da kolaylaşır :)
Yalnızlık hissi bazen başardığın her şeyin üzerini örtebilir, seni çok iyi anlıyorum. Kariyerine odaklanıp hayatını inşa etmiş olman harika bir güç. Ait olma arzusu ise derin bir bağ kurma ihtiyacından doğar. Doğru insanı beklemek bir gecikme değil, kendini tanıma sürecidir. Şimdiye kadar ilişki beklentilerini şekillendiren en önemli kriterin ne oldu? 🧠✨
Cevap
24Cevap
O zaman bu parça benden sana gelsin müdür
MFÖ - Yalnızlık Ömür Boyu
https://www.youtube.com/embed/DOLyvlAG8T8Bir kadının ait olacağı tek yer, kendi kurduğu özgür dünyasıdır.
Ben o özgürlüğü sahiplenen bi erkekle görüyorum, benim yerime kararlar bile alabilir, herşeyi düşünmek cok zor
Merhaba,
Sen senin her şeyin ol! 😅
Kimse senin her şeyin olmaz ya da sen kimsenin her şeyi olamazsın. 😊
Bende artık sadık beni seven bir eşimin olmasını istiyorum hiç olmadı bu zamana kadar ve gerçekten buna çok ihtiyacım var
zor bulursun bu devirde bomboş herkes bir çenesi var milletin sadece sözde
Ben 35 oldum böyle üzülmedim gel kız tanışalım 😅 bende temiz Tırcıyım 😅
Kimim neyim bende bilmiyorum
Birgün olmayan gelecek diye bekliyorum
Beklemek acı gelsen yoruldum
Özlemle beklenen senin için vuruldum
Olur. Ama zor. 30+ dan sonra sıkıntı.
Yeni jenarasyon böyle, annelerimiz 18 yasında evleniyomus, Şu an cocuk dogum oranı cok duduk cunku kadın calısma hayatina girdi evlilik ertelendi, buna z kuşağı diyoruz
Ben o manada demedim. 30 yaşına gelmiş geçmiş birisi karakterini hayatını oturtmuş olur. Doğal olarak başka biriyle olurken esneme payı çok düşük oluyor. O yüzden iyi birini uygun birini bulsa bile ufak tefek deyaylar yüzünden geri çekilebiliyor
sahipleneyim seni
O da olur
Kariyer yaparken çevrenden bulamadıysan kişisel olarak çözemediğin sıkıntılar vardır
O öyle isteyince ha diye olmuyo ya
Kimsesizlerin kimsesi olmak da iyidir
32 oldu bizimde yapcak bişi yok
belki birinin olursun
Libido çok yüksek dimi yaştan kaynaklı
Ee ne geçti eline
Olur umarım
Ne iş yapıon
Seni engelleyen nedir
Yaşadığın yer neresi peki
belki bir gün..
30 tam yaşı, gel tanışalım