Neden her şey bu kadar zor olmak zorunda?

Kendi ailemin evinde bile sıkıntı gibi hissettirildim, sürekli nedensiz yere evden atıldım, hiçbir zaman evim olmadı. Sapıkça işlere hiç bulaşmadım, kötü yola düşmedim, sadece güvende hissetmek istedim, hiç yoktan sadece bana ait bir alanım olsa bile ben bir şekilde yazı yazarak, kitap okuyarak mutlu olan biriyim ama yok, illa sürekli çabalamak, birilerine muhtaç olmak, çalışmak, sürekli dert çekmek zorundayım. Sevgi zaten yok, erkekler anca temizlikçi olarak ya da esko olarak görmek istiyor, ikisi de ben değilim, hayatım hep belirsiz, bari küçük şeylerle mutlu olayım diyorum. Karşımdaki erkek beni sevmesin sadece gezdirsin o bile hoşuma gidiyor. Ama her seferinde yine kimsesizim, yine çaresizim, sadece çoğu kız gibi değer görmeyi, güvende hissetmeyi istedim o kadar ama hep yalnız başıma hayatta kalmak için boş yere çabalamak zorundayım ama ne için, hayatta kalıyorum da ne oluyor

Güncellemeler
5 gü
İyi biri olduğumu bi ben biliyorum ama kimse anlamıyor. Ya kimsesizim diye direkt gariban görüyorlar ya da kötü yolda birisi olarak görüyorlar insan yerine koymuyorlar hayatıma kız erkek farketmeden birileri giriyor kısa süre dostça davranıp sonra hayatımdan çıkıp gidiyorlar sevap işledim kafasıyla ama hep kimsesizim güzellikle alakası olsa çirkinler neden seviliyor
Güncellemeler
5 gü
İnanın görünüşle alakası yok bu iğrenç hayatıma rağmen çoğu kızdan bakımlıyım güzelim bir işe yaramıyor güzelliğim sadece 2 gün arzulanıp iyi erkek taklidi yapıp yüz bulamayınca unutulmaya yetiyo
Neden her şey bu kadar zor olmak zorunda?