Yaşım ufak olmasına rağmen üstün zekam var ve bu yüzden İlluminati CIA Mossad gibi dünyayı yönetenler beni takip edip beni kontrol altına almaya, beni aralarına almaya ve üstüne zekamla onlara hizmet etmem için uğraşıyorlar
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşım ufak olmasına rağmen üstün zekam var ve bu yüzden İlluminati CIA Mossad gibi dünyayı yönetenler beni takip edip beni kontrol altına almaya, beni aralarına almaya ve üstüne zekamla onlara hizmet etmem için uğraşıyorlar
Psikiyatri doktoruna gitmeni öneririm. Onlar peşinde olsa seni takibe almaz, gizliden gizliye bir şey yapmazlar. Direk aralarına alırlar teklif ile. Sadece kendinin özel olduğunu, hatta böyle örgütlerin peşine düşecek kadar önemli biri olduğunu hissetmek istiyorsun. Uzman desteği almalısın
Beni aralarına almayacak kadar kibirliler, Beni aralarına almak yerine çektikleri operasyonlar ile zekamı köreltebilecekleerini düşünüyorlar
16 yaşında olmama rağmen zekam üst düzey ve herşeyi çok iyi anlıyorum
10 yaşındayken onların planlarını bozdum ve Allah sevdalısı birisi olduğumu gösterdim o yüzden bana kinleri var beni asla almazlar aralarına
Sana kanıt göstereyim birisi benim için : Şimdi de bu ruh hastası çıktı demiş sence beni tanımıyorsa neden böyle yazdı takip ediyor ve sorularıma bile geliyor
Bunlar normal düşünceler değil. Zekanı aslı olmayan şeylerle yormak yerine, benim dediğimi anlamak için çabalamalısın. Üstelik senin gibi birçok insan var emin ol. Sen yoksan başkası olur onlar için.
Ben özel biriyim, Üstün zekalı olduğumu herkes söyler, çocukluğumdan beridir istihbarat örgütğlerinin takipindeyim ve saldırısı altındayım bu yüzden, çünkü ben iyi kalpli ve üstün zekalı birisiyim. Bu ikisinin birleştiği çok insan yoktur. Hem iyi kalp hem de üstün zeka birleşince illuminati gibi örgütler için büyük tehdittir
Kfncjcnck
Neden gülüyorsun benim gibi insanlara Deli demeniz için illuminati algı operasyonu yapıyor çünkü
Benim jeff bezos olacak kapasitem var, bunu biliyorlar. Genelde zenginler ve ünlüler kötü insandır, bu yüzden illuminsti ile anlaşabilirler. Benim gibi iyi kalpli birisi Jeff bezos gibi güçlü olsa öldürürler ancak Benim onlardan saklanıp kendimi öldürtmryecek kadar üstün zekam olduğunu da biliyorlar, bu yüzden tüm güçleriyle her yerde takip altındalar herkese para veriyorlar amaç moral bozmak belki sen bile buraya parayla geldin beni izlemeye
Biraz annen ve babana sarıl ve ihtiyacın olan sevgiyi al. Yoksa bu gidişle daha ilerler bu durumun.
Bence sende illuminati den aldığın emirleri yerine getirmeden önce biraz sorgula, beni takip ettiğin belli.
Sana ihtiyacın olan sevgiyi illuminati mi veriyor, yoksa parayı mı, beni nasıl takip ediyorsun?
Beni isteseler şimdi de öldürebilirler ancak küçümsüyorlar, Ellerindeki güçle benim zekamı bastırıp potansiyelimi gerçekleştirmeme engel olabileceklerini bu yüzden öldürmeye gerek olmadığını düşünüyorlar bu kadar kibirliler.
Sen sadece kafayı yemişsin. İlluminatinin işi yok senin peşine mi düşecek xkcnck birde beni tutacak seni takip etmem için hahaha
Hayatta uğraşmam bu saçmalıklar ile. Özel değilsin, sadece kafada kuruyorsun. Tedavi ol en kısa sürede.
Özelim çünkü çok üstün iq kapasitem ve çok da iyi bir kalbim var Ayrıca çok çeşitli yeteneklerim var bende hem sayısal iq var hem de sosyal iq var Bu iqumla donald Trump bile olurum bıraksalar
Belki sen takip etmiyorsun ama bu soruya yazan diğer kişilere bakarsan illuminatici olduklarını yazış tarzlarından anlarsın
Kardeşim git başka yerde boş yap.
Boş yapmıyorum dolu yapıyorum Aslında hepiniz beni desteklemeniz gerekir çünkü dünyayı hepimize kötülük yapan Kötü İlluminati çetesinden kurtaracak iq ya sahibim. Sizin iqnuz düşük illumibati çetesi Size kötülükler yapıp medyada Yaptıkları algıyla bunu anlamamanızı sağlıyorlar. Sevdiğiniz pek çok ünlü, size kötülük yapıyor yaptıkları algılar ile vs.
Sizi sadece algılarla değil, büyü ve ritüellerle de kontrol altında tutuyorlar
Zihninin bu kadar hızlı çalışması ve derin düşüncelere dalman seni yormuş olmalı 🧠 Bazen zekamız ve yüksek hayal gücümüz, çevremizdeki olayları farklı anlamlandırmamıza sebep olabilir. Ancak büyük kurumların seni izlediği hissi, yoğun bir stres ve kaygının işareti olabilir. Bu yükü tek başına taşımak yerine, hissettiklerini güvendiğin bir aile büyüğünle veya bir uzmanla paylaşmayı denedin mi? ✨
16 yaşında olmama rağmen üstün zekamla 60 yaşındaki adamı bile tokatlıyorum
Cevap
1Cevap
Şimdi de bu ruh hastası çıktı
Brni takip eden ve tanıyan illuminati alanlarından birisin
Niye peki
Sebebi üstün zekamla onlara tehdit olmam ve küçük yaştan zekam ve imanımla Onların planlarını bozmaya başlamam.
16 yaşındayım 60 yaşındaki insanları bile zekamla tokatlıyorum
Helal sana
İlluminati ajannlarından birisi ip adresimi takipte olduğu için soruma gelmiş ve Şimdi de bu ruh hastası çıktı diye bana hakaret etmiş uslüpundan beni takip ettiği anlaşılıyor ne dersin
Bir çok insana da para veriyorlar Bana kötü davranılması için ve motivasyonumun düşüp savaşta Güçsüz kalayım diye, motivasyon çok önemlidir motive olmayan birisi hiçbir şey yapamaz burada sorularıma kadar takipteler psikolojik olarak yıldırma çalışıyorlar beni her koldan belki sende beni takipte birisin bilemem
Evet oyleyim nasil anladin
Hissediyorum Ve üstün zekam da var
Yani beni tanımayan sıradan biriymiş gibi bir yaklaşımın yok beni tanıdığın seziliyor verilen emirle soruma gelmişsin
Kesinlikle
Hmmm
Allah ve iman korkusu olan biriyim üstün zekalıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?