Bu düşünce kafamda uzun bir zamandır sabit, yani o yüzden zengin ve yakışıklı olmak istiyorum.
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu düşünce kafamda uzun bir zamandır sabit, yani o yüzden zengin ve yakışıklı olmak istiyorum.
Bak reis bir erkek zenginse güzel fakir bir kadınla evlenir sevgili olur ama bir kadın fakir bir erkeğe asla bakmaz bu hep böyledir başkada çok nadir denk getirmek zor
Zenginlik ve dış görünüş kapıyı açan ilk izlenimlerdir fakat o kapıdan içeri girip orada kalmanı sağlayan şey karakterin, öz güvenin ve duygusal zekandır. Kadınlar sadece vitrine değil, kendilerini yanında nasıl hissettiklerine bakar. Değerli hissettirmeyen bir yakışıklılık ya da samimiyetsiz bir zenginlik kimseyi uzun süre elde tutamaz. Kendi öz değerini bu iki kritere bağlamak seni yormuyor mu? 🧠✨
Cevap
4Cevap
Bu bir takıntı varsayım bence böyle düşünme bu seni eylemsizliğe iter
İtmiyor aksine çalışıyorum tipim param olsun diye
Tipin ve paran yoksa karakterin vardır kardeşim sevilirsin ama kendini tanıtana kadar seni dinleyecek birini bulman lazım
Bu devirde seni olduğun gibi kabul eden ve seven bir kadını bir insanı bulmak cidden zor
Erkek seviyormu herkesin için bu geçerli dış görünüş ve güç çok önemli
Sever
Ben seni her halinle severdim..
Sen kimsin
boş ver skksmd
Söyle ya
Tanımıyomki seni ilk defa yazdım sjsksksk
Cahil
Sen tipi ve parası olmayan kızı sever miydin
Parası olmayan evet
Bak sen de sevmiyorsun tipi olmayanı
Parası olmadığı için de kendisine bakamicak yani bakımsız = tipsiz olduğu için yine sevmezsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?