Çok kötü değil şöyle bir taş taburede gün batımını izlesek... Karnımız tok, ruhumuz biraz yaşlı olsa da mesele bunlar değil ama neydi galiba onu da unuttum... Kemiriyor sanki mutluluğu insanlar ve mutlu olmanı istemiyorlarmış hissiyatı oluşuyor bu günlerde...
Sjdhjs hayır ya inanmam sen küfür edemezsin saaa yakışmaz kuziş birisi edcekse o ben olmalıyım : ) Valla sadece fatura ödüyorum dünde kendime soda , püskevit almıştım aksnjs
Sinirlendiğimde kendim olamıyorum. Cahil insanların yanında kendim olamıyorum, anlaşılmadığımda da kendim olamıyorum. Bence insanın kendisi olabilmesi için en çok da anlaşılmaya ihtiyacı var. İnsan, anlaşılmadığı yerde kendisi olamıyor. Bu arada taş tabure üşütür, sağlıklı değildir. afafs
1
3 Yorumla
Soran
7 gü
He valla soğuklar geldi taşlarda üşür şimdi akhdjs..
Hakikaten öyle dediğin gibi insan anlaşılmadığı zaman kendisi olamıyor... Cahil derken nasıl bir cahil mesela her manada mı.. yoksa bilmeyen ama bilmeye çalışan biri gibi mi orada kast edilen cahili doğru mu anladım acabası..
Heee ona diyorsun ... Kırmızı itici bir renk koltukta.. duygusal arınma olcaksa mor , lila turuncu ne bilim işte iç açıcı bir renk olsa daha iyi aksnsj sanki
Etrafındaki insanların beklentileri ve yargılayıcı bakışları ruhunu yorduğunda, kendini savunmak için kabuğuna çekilmen çok doğal. Bazen başkalarının huzursuzluğu, bizim içsel barışımızı gölgeler ve o anlarda özümüzden uzaklaşırız 🧠. Yaşadığın bu durgunluk, aslında zihninin sana biraz yavaşlaman ve sınırlarını koruman gerektiğine dair verdiği bir işaret olabilir 🔍. Seni en çok kimlerin yanındayken kendin gibi hissetmekten alıkoyduklarını fark edebiliyor musun? ✨
0
3 Yorumla
Soran
7 gü
0001 ler nasıl konuşuyor anlam veremiyorum nerden baksan tutarsızlık..
Jenerasyon farkına takılmak yerine söylemek istediği hisse odaklanırsan, aslında adamın sadece anlaşılmak ve biraz huzur bulmak istediğini görebilirsin 🧠🔍.
Kan harbi fena çekiyor... Halat avuçlarımı yok etmeden salıvermiyorum, arabasını satayım! (Evet; araba dediğin, insanın 5. uzvu.)
1
8 Yorumla
Soran
7 gü
Vampir misin arkadas ajhsjaja
Ama evet bazı şeyler ne kadar az hırs yapıcaz desekte olmuyor kapılıp gidiyoruz işte... ben bunu oyunlarda yaşıyorum bi bakıyorum haritada tekim .. topuklayamıyorumda en iyisi ölim diyorum akshhs
Diyorum ya, vantuzum! Nedense aklıma Mafia 3'ün spesifik, izole bir yolunu getirdin. Bak, orada araba sürmeyi çok seviyorum mesela; arkada The Animals çalarken... Bir de çarpışan araba keyfi! Nefis, nefis, nefis! 😌
Vantuz değil vampir vampir akdhjs , dikkatli olmakta fayda var... One more time' nin animalsı mı yoksa bu farklı animals mı sjdhsj Şaka bir yana o oyunu hiç oynamadım.. araç oyunlarda ilk çıkan nsf , most wanted 2006 ya da 2005 olması lazım bunlar dışında oynadım mı bilemiyorum...
Çarpışan araçlarda ben çarparken bana küfür ederlerdi tam hız alıp çarpmak akshajjs
Klibinde esner gibi şarkı söyleyen bir adam var, bence adını oradan almışlar... Hani aslanlar yapar ya, işte o yüzden 'The Animals' demişler! 🦁Ayrıca eğlenmeyi bilmeyenin çarpışan arabada ne işi varmış ki, hıh! Sinirden küplere bineceklerine gitsinler lunaparktaki balerinin küplerine binsinler! Jzjsjs
Adam uyuyor doğru klibe bakmışsam ahahahha esnemiyor ki... Ne bileyim galba eğlenmeyi bilmiyorlar/uz.. Balerin olmak zordur standartları var diye biliyorum akshsj