Aslında merak ettiğim şeylerden biri de şu, kendimi gerçekten geliştirmek zorunda mıyım sıradan bir insan olmak çok mu kötü bir şey
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Can alıcı soruyu sormuşsun. Herkes zannediyorki profesyonel müzik yapacaksın spor yapacaksın, piyanoyu golf sahasında çalacaksın falan.
Yok öyle dünya. Sevdiğin bir hobi varsa onu geliştirebilirsin. ya da sağlıklı yaşam için sporunu aksatmazsın. Gerisi genel kültür vs. İyi bir insan olduğundan emin ol her zaman tamamdır.
İnanma sosyal medya şeylerine...
Sıradan olmak kötü bir şey değil, bunu baştan söyleyeyim. Herkes sürekli gelişmek, bir yerlere koşmak zorunda değil. Ama insanın içinde bir huzursuzluk varsa, o zaman bir şeyler yapmak iyi geliyor. Ben kendim için okumayı, yürüyüşü ve yeni bir şey öğrenmeyi seviyorum, illa büyük hedefler değil, küçük şeyler. Kitap okumak, bir dil öğrenmek, bir hobi edinmek bile insanı değiştiriyor zamanla. Önemli olan dışarıdan bakınca "gelişmiş" görünmek değil, kendinle barışık olmak. Yani zorunda değilsin ama iyi geliyorsa yap.
bunu da en iyi cevap yapayım
Teşekkürler
Burayı dilemekten başlayabilirsin
en iyi yorum yapayım tavsiye niteliğinde
Sıradan olmak kötü değildir; asıl mesele senin bu durumdan tatmin olup olmadığındır. Kendini geliştirmek bir zorunluluk değil, kendi potansiyelini keşfetme yolculuğudur. Ben zihnimi beslemek için bolca insan gözlemi yapıyor, beden dili okumalarına vakit ayırıyorum 🧠 Kendi değerlerini tanımak en büyük gelişimdir ✨ Peki seni gerçekten heyecanlandıran, merak ettiğin alanlar neler? ☕
Cevap
10Cevap
Evet kotu birsey hayatin acimasiz tokadini en cok biz yiyoruz bende ugrasiyorum gelistirmeye
Sıradan olmayı dene kendini geliştiripte ellerine ne geçmiş ki onların
Evet sıradan olmak kötü :D Elinde bir kaç meziyetin olsun derim :D
Merhaba. 30'lu yaşlarda bir kadın olarak kendinizi geliştirmek için hiç geç değil, spora veya örgü örmeye başlayabilirsiniz mesela.
Kendi gelişimim için 37 yaşımdan sonra okula başladım evimi arabamı bıraktım İstanbula taşındım daha napabilirim
Bı alan üzerine yoğunlaşsan daha iyi olur seçtin mı?
Ne konuda geliştirmek istiyorsa onun üzerine git
Sal bence sıradan biri ol
Kurslara git canın ne isterse öğren yap
Birşeyler ogren
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?