Kesinlikle bozuk Türkiye'de çoğu insanın psikolojisi bozuk bence
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kesinlikle bozuk Türkiye'de çoğu insanın psikolojisi bozuk bence
Psikolojiler mi bozuk diyelim, kötüler mi diyelim, vicdansız mı diyelim ne diyelim bilmiyorum ama hiç iyi halde değiliz onu biliyorum.. Yine bugün canlarımızı yaktılar o. e hala nasıl olabiliyor böyle bir şey aklım almıyor..
Türkiyede gençler çok boş yaşıyor eğlence yok sevgi aşk yok sadece okula git gel aile ayrı sıkıntı cahil kaba saba ailelerde yetişen çocuklar iyice manyak oluyo işte maalesef ah ah o kadar üzücü ki gördüm haberi az önce
Ailenin ayrı olmasıyla ne alakası var insanlıkla ilgili yetiştirme ile ilgili bir durum bence bu biz de anne baba ayrı büyüdük çok şükür zararımız yok kimseye
Günümüz şartlarında ve hızlı şehir hayatında insanların zihinsel olarak yorulması son derece doğal bir durum 🧠. Sürekli stres, belirsizlik ve sosyal baskı birleştiğinde toplumsal bir tükenmişlik hissi doğabiliyor. Ancak herkesin psikolojisinin bozuk olduğunu söylemek yerine, insanların yoğun bir duygusal yük taşıdığını kabul etmek daha doğru olur 🔍. Sence seni bu düşünceye iten, çevrende en çok gözlemlediğin hangi davranış oldu? ☕
Cevap
2Cevap
Neye göre kime göre keşke bundan da biraz bahsetseydin 🤔
Genel olarak herkes deli deli hareketler yapıyor misal bizim iş yerindeki usta bile azcık deli cinlerden bahsedip duruyo arada bakıyo öyle anlamsız boş boş bakıyo falan türlü türlü insan var
Bazı insanlar dikkat çekmek için şebeklik yapar bazıları gerçekten kendini doğaüstü varlıklara güçlere inandırır... Bu onun deli olduğu anlamına gelmez.. insanlarda genel baktığımızda bir sıkıntı var ahlaki ve etik olarak yanlış davranışlar konuşmalar vs. Bu da global olarak baktığımızda çok normal...
Özellikle yeni nesil anne baba olmadan biliyor kimi geçim derdinde kimi kariyer çocuğu yapıp ya anneanneler babaanneler ya da bakıcılar elinde büyüyor..
Vs. Vs. 😊
Hocam en büyük sıkıntı insanlar boş yaşıyor aşk yok sevgi yok heyecan yok eğlence yok sadece nefis alıp veriyor işe gidiyor falan iğrenç bi hayat ya bu insanın mutlu olması zaten bekelenemez ki çoğu insan böyle
Kesinlikle öyle bomboş yaşıyor büyük bir çoğunluğu...
Ama kimse boş yaşamadığı için zorlamıyor sosyal medyada burası da dahil TV programlarında zamanının çok büyük çoğunluğunu geçiriyor... Biraz daha farklı konulara yönelse Boş zamanlarında biraz daha okuyup araştırsa İnan her şey çok daha farklı olur...
Ben de burada zaman geçiriyorum lakin saatlerce değil kafa dağıtmaya iki muhabbet gırgır vesaire...
İnsanların öncelikle neden yaşadığıni ne kadar değerli bir varlık olduğunu her geçen zamanın ne kadar önemli olduğunu öğrenmesi gerek...
Bu bir başlangıç olmalı devamı zaten gelir 😇
Bozuklukdan cok kotu kalpliler kotu niyetli cogu insan
Aga psikoloji bozulduğu için oluyor
Hayir bozuk olmasi ile ruh hastasi olmalari asla ayni degil benimde iyi degil psikoljim ama kimseye zarar vermem cogu insan ruh hastasi
açık hava tımarhanesinde değil miyiz zaten
Şu şartlarda normal yani
Aynen benimde
bence de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?