Ben çok özledim özellikle 10. sınıfı sanki yarın gidecekmiş gibi hissediyorum 😅
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 10 hayatımın en venom zehri aldığım dönemiydi. 9 da da yüksek egom vardı da sağlıklıydı gene. 11-12 ise egonun düşüşü ve çöküşü. Lise sonrası bir dönemde yeniden doğuş. Yükseliş ve üstad oluş ☺️ 9. sınıfı özlüyorum, ilk vakitlerde bir kız grubu beni oğlen için yemeğe çağırdı gittik yemekte boğuluyordum flldlclflflg baya talihsiz bir mevzuydu. O kızlarla sora arayı spğuttık. Wp grubundan çıkardılar falan. Bide erkek vardı yanlarında. Ostrojen basıyordu. Kerimcan kafası ama tatlı çocuktu
O yaşların getirdiği sorumluluksuzluk, saf dostluklar ve geleceğe dair o tatlı belirsizlik hissi zihnine kazınmış olmalı 🧠. İnsan zihni genelde geçmişin belirsiz ama güvende hissettiren anlarını özlemle hatırlar. Sen aslında o dönemin sana hissettirdiği hangi duyguya veya özgürlüğe ulaşıp sarılmak istiyorsun, hiç düşündün mü? ☕✨
Cevap
22Cevap
o yıllar güzeldi tabii ama insan o dönemin sadece iyi taraflarını hatırlıyor. sorumlulukların az olduğu, kafanın rahat olduğu zamanlardı sonuçta.
Özlüyorum. Hayatımın en güzel dönemi lise-üniversite dönemiydi zaten. Sonrası sarmadı. 😂 O masumiyet, o dünyayı tertemiz pencereden gören kız nerede şimdi…
Özlemiyorum da lise yıllarımdaki arkadaşlarla görüşünce mutlu oluyorum
Benim arkadaşlarda kalmadı
Özlediğim bir okul dönemi yok. Hiç sevmedim.
valla ben özlemiyopm daha 8 yasındayım insalla özlerim annem cok sevceksin diyor gecen arkadasımın beslenme cantasını caldım
Üniyi özlüyordum o histe yok artık
Bence bu sosyal hayatla ilgili bir durum o zamanları özletecek bir hayatın varsa özlüyorsun ben özlüyorum çünkü hayatım çok monoton geçiyor
Benimde öyle dümdüz ama özleyince değişmiyor elden bir şey gelmez
Maalesef psikoloji bozuyor sadece
Üniversiteye geçince lise anıları kalmıyor okul olarak şu an nersedesin
Mezuna bıraktım ikinci kez daha bir yere gelemedim 🙂
İyi yapmışsın geleceğin için üni çok daha güzel liseye göre
Bir gidebilsem ona eminim zaten benim hocalarım da öyle derdi hep arkadaşlarım çok saçma bölümlere gittiler mezuna kalmamak için ben iki senedir bırakıyorum
İyi yapmışsın hem dengin oluyor hemde farklı şehir farklı insan farklı deneyim bir sürü yenilik üni özelinde
9 ay daha nasıl sabredeceğim bilmiyorum 9ay dile kolay geliyor ancak yoğun tempoda ders çalışmak olunca 9 yıl gibi geliyor
Sınava çalışırken akıyor zaman zaten çok stresi yönetmek önemli olan süreklilik
Hiç akmıyor ders çalışırken o ivmeyi her zaman yakalayamıyorum süreklilik var her gün belli saat çalışıyorum
Günde min 8 saat olmalı bence
Bazen 3te oluyor benim ruh halıme bağlı geçen sene çok sıktım günde en az 8 diye 12-14 saatleri görüyordum öyle bir patladım ki son 4 ay hiç çalışamadım hepsi boşa gitti
Geleceğin senin dengeli arttırman lazım boşluğa düştüğünde yarım gün ara ver
İki gündür çalışmadım yarın devam edeceğim kafa dağıtmak için buraya geldim
Bu kadar açılma max yarım gün
İlerde patlarım diye çok sıkmak istemiyorum ancak dediğini not ettim biraz daha sıkı bir disiplin ile gidicem
Mekan değiş sürekli aynı yerde çalışma hergün ev kütüphane değişimi yap
Evde hiç çalışmıyorum hep kütüphaneye gidiyorum
Farklı kütüphaneler olsun ara ara
Üç kütüphane var birisi çok eski diğer ikisini dönebilirim sıkıldıkça
Öyle yap değişiklik olsun ki bunalman azalsın
Bunalma lüksümde kalmadı artık sistem değişiyor bu seneden sonra başka mezun için hakkım yok 😅
Hakkında hayırlısı başarılar
Teşekkür ediyorum 🙌🏻
Hangi anınızı özlüyorsunuz
Genel 12 hariç hepsini özledim
Mezuna kaldım
Evet
Lise sonda olmak vardı
10. sınıf daha iyi son sene hep stres
son senesi hariç çok güzeldi lise
Kesinlikle benimde son senem berbat geçti
sınav hazırlığı stresi herkes test çözüyor falan, çok kötüydü :D
Bizde mezun telaşı vardı mezuniyet için 6ay önceden yer tutulmuştu sonra iptal oldu hepsi mezuniyet yapamadık
kötü olmuş, ben de yapamadım ama benimki eski sevgiliyi görmek istememekten kaynaklanıyordu :D
Hayır hiç özlemiyorum lise yıllarımı
Evet özlüyorum
Evet üniversiteyi de özlüyorum
Hayır böyle iyiyim
Tabiki özlenir kızların bol oldugu yer
oo tabi neler yaşadık :))
Yaşlandım ama özledim mi derseniz sanmam
Ben unuttum yahu
Ahhh ahhh diyorum.
Özlğyorum yaş kaç sizin
Eveet
daha hınzır olsaydım diyorum 😈😃