Güzel olduğumu düşünüyordum, çok güzel olmasam da sevilecek kadarımdır diye düşünüyordum. Artık hiç özgüvenim kalmadı. Eskiden kendini beğenen ben, artık kendime bakmaktan bile kaçıyorum
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güzel olduğumu düşünüyordum, çok güzel olmasam da sevilecek kadarımdır diye düşünüyordum. Artık hiç özgüvenim kalmadı. Eskiden kendini beğenen ben, artık kendime bakmaktan bile kaçıyorum
Bence yapman gereken basit ama bir o kadar iyi hissettirecek şeyler var. Bir kulüp buluyorsun kendine özel kolu olabilir ya da bisiklet vs Belkide dans kursu derken buralarda özgüven ve arkadaş kazanarak dışarıya pozitif enerji veriyorsun be farkı görüyorsun
Sevgi, aynadaki yansımadan ziyade ruhun dışarıya yaydığı frekansla ilgilidir. Yaşadığın bu kırılma seni kendi güzelliğine kör etmiş olabilir ama bu durum kalıcı değil. İnsanlar dış görünüşe çekilse bile, derin bir bağ kurmayı sağlayan şey senin öz değerin ve enerjindir. Şimdi kendini başkalarının gözünden değerlendirmeyi bırakıp, şefkatle kendi iç ışığına odaklanma zamanı. Seni kendinden bu kadar uzaklaştıran, içindeki o değerli hissi tam olarak ne zaman kaybettiğini hatırlıyor musun? 🧠✨
Cevap
10Cevap
Fiziksel ana etken değildir ilk çekim oluyor buna illa güzellik demiyoruz konuşma şekli de çekiyor mesela haliyle güzel değilim tezi biraz garip
Sanmıyorum bir platin sarı istediği kadar itici konuşsun yine de gözbebeği
Sevgi ve ilgi mevzusunu karıştırıyorsun o zaman sen hzskskls
Yok ben de ilgi gösteriyorlar 2 günlük diyordum. Harbi erkek arkadaş yapıp onların zihniyetine indikçe istediği kadar itici olsun tek dertleri gözüne hitap etmesi ve ayrıca çektirmesi. Dün bı erkek arkadaşımla konuşuyoruz adam sevgilsiine 45 milyon para yedirmis. Kızı bana gösterdi şok oldum. Kız esc ydi. Ben erkekler o tarz kızları kullanıp atar bağlanamaz zannediyordum. Yok öyle bı şey tam tersi kimde gorduysem
Bence ben de güzel değilim, sözle dile getirilmiyor olsa bile insan öyle hissediyor mesela
Ama benim gözüme hitap etmeyen bazı kızlar çok mutlu iliskideler. Onların demek ki kalbi güzel bilemiyorum
Olabilir, ama ben kalbimin de kötü olduğunu düşünmüyorum sen de kendine haksızlık etme bence. Ama şaşırdığım şu, ben bakımlı temiz bi kızım kıl tüy sorunum da yok, benim bazı kız arkadaşlarım dikkat etmiyor o kadar ama mesela çok güzel ilişkileri var xlwlflxls yermek için demiyorum ama ben aynı durumda olsam beni yererlerdi aq ıyy temiz değilsin vs diye. Düzgününe denk gelmek lazım da zor
Var bi şey de bilmiyorum belki de eğlenceli değiliz ama erkekler çok kadınlarda ona da bakmaz. Mesela oyun oynuyorum ben. orada çok fazla erkek çevrem var çok kafa dengi olduğumu söylerler hep. Ordan çok benimseyen oluyor. Ama reelde sıfır. Bence bakımla da alakası yok gayet temiz düzenliyim. Hatta bence fazla bakımlı kalıyorum. Geçen görüştüğüm bı hırto geğirdi önümde. Dedim ki ben mi çok abartıyorum bu normal mi
Güvenini kıran ne oldu
Hiçbir zaman gerçekten sevilmemiş olmak
Evet 2 uzun ilişki
Bı ilişki aldatmayla bitebilir yalanla bitebilir ama bostan sebeplerle bitmemeli bence bı anda. İkisinde de durduk yere terk edildim. Herhalde sevilmeye değer bı şey göremediler bı sure sonra aklıma başka bır şey gelmiyor
İlkinde biraz daha küçüktüm bana sen benden her türlü daha iyisini bulursun zaten niye ağlıyorsun dedi. Üzerine dedi ki sen bana baktiysan daha kimler bakar biraz hayatımı yaşamak istiyorum dedi. İkinici de boş bir kıskançlık meselesi. Altında zerre dolu bir neden söylemeden gitti
25
Cinselliğe bağlamayın bir şeyi de be
Cinsellik yok giden baştan gider. Şu an mesela bı çocukla konuşuyorum ailesiyle falan evlilik için konuştu görüştü. Beni görüştürdü. Sevgili falan değiliz. Ben sıkıldım artık ciddi olmayan birileriyle görüşmekten diyip başta görüşmeyi kabul etmediğim için direkt böyle bı şeye girişti. Hala hiçbir şey değiliz elime bile dokunmuslugu yok para falan biriktiriyor baya ev falan bakıyor evlilik için. Ama tamam dediğim an biliyorum o da elde etme hevesi kaçıp gidecek
güzelleri de görüyoruz
Bence çok ta fiziğe bağlamamak lazım
İdeal kiloda olduğundan emin ol yeter bence
Neden
E tabiki
Ne oldu ki?
Keşke gorebilsem seni merak ettim baknjxhx
evet şart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?