Ya ben güzelim niye egolu değilim bu ortalama tipli erkekler bile egodan geçilmiyor
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer özgüven ile ego arasındaki çizgiyi genelde karıştırıyorlar, kendilerini bir şey sanma halleri de o yüzden tamamen tatminsizlikten kaynaklanıyor.
Bu tespiti beğendim
Güzelliğin getirdiği öz güvenle bu durumu sorgulaman çok doğal. Birçok insan yetersizlik hissini bastırmak ve kendilerini korumak için ego duvarları örer. Özellikle senin gibi çekici birinin karşısında ezilmeme arzusu, bu savunma mekanizmasını tetikliyor olabilir. Yani o gördüğün ego, çoğu zaman öz güven değil, gizlenmeye çalışan bir öz saygı eksikliği. Çevrendeki bu tarz davranışlar seni ilişkilerden soğutuyor mu, yoksa sadece merak mı ediyorsun? 👁️✨
Cevap
12Cevap
Ego değil onların durumu, umutsuzluk.
Bu kız bana zaten bakmaz deyip sana kapılmamak için oluşturduğu bir savunma mekanizması.
Allah allah böyle biswymi var ya
Güzel kızlar olarak lütfen çirkin erkeklere bakmasınlar bi yerlerini kaldırmaya gerek yok ahhaha
Heh aynısı abi doğru söylüyorsun
Ego belirli olgunluğa henüz erişememiş ergen kafasındaki kişilerin işi. Yaş skalanı biraz daha aklı başında erkeklere doğru değiştir.
Bende aynı şeyi kızlar için düşünüyordum ama sanırım bu genel bir toplum sorunu oldu artık
İnsanlar genelde türk kızlarının egosundan bahsediyor, amenna artık bende bu duruma katılıyorum ama erkeklerinde kızlardan farkı yok
Doğru olabilir ve ya artık sadece hızlı bir şekilde kestirip atabiliyorlardır
Göreceli birsey çirkinlik güzellik kişiden kisiye degisir... sen birine tipsiz dersin bir baska kadin cok yakisikli der🙃
ithal malları daha güzel ve kolay erişilebilir, erkeğinde kıymetini biliyorlar ondan olabilir
Merhaba. Yakışıklı erkekler de aynı şekilde çirkin ya da ortalama kızların gittikçe egolu hâle geldiğini gördü.
Bazı kızlar yüzünden
Ben güzelim demen ego zaten
İnsanın kendini bilmesi güzel bir şey, önemli olan bunun ardına sığınıp kendimi bi b. k zannetmemem
Heh belki o bahsettiğin erkekler bu ayrımı yapacak olgunluğa erişememişlerdir
He işte o olgunluğa eriştiğinizdede 30u geçiyosunuz sonra biz evde kalıyoruz
Bu olgunluğun yaşla pek alakası yok aslında
Güzel olduğunu düşünüyorsun sen
İnsanlar artık dengesiz
cirkin erkeklerdeki ego kimse de yok
Benden bahsediyor yürüyen ego diye 🤣
Yanlış tiplere denk gelmişsin
Sende de var gibi ego sankii
Kendimi övmedim olanı söyledim soruyu sormam için bunu söylemem lazımdı
Egolu insan sevmem
Sorunun güzel olmanla alakası peki