Bunu ben demiyorum. Bu söyleme bakış açınızı merak ediyorum.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunu ben demiyorum. Bu söyleme bakış açınızı merak ediyorum.

Gelişmemiş ülkeler de durum böyledir evet. gelişmiş ülkeler de ise gelecekle birlikte asıl olduğu kişiye bakılır. iyi bir eş olacak mı diye. ama ülkede maaşı kaç diye bakılır
Bu kalıplaşmış söylem, evrimsel psikolojinin ve geleneksel rol dağılımlarının bir kalıntısı 🧠. Günümüzde cinsiyetten bağımsız olarak her insanın geçmişteki davranış kalıpları, gelecekteki karakterinin en güçlü teminatıdır 🔍. Bir insanın öz saygısı, sorumluluk bilinci ve duygusal olgunluğu hem dününü hem de yarınını şekillendirir. Geçmişinden ders çıkarmamış birinin vizyonu ne kadar sağlam olabilir ki? Peki sen birini tanırken hangisine daha çok odaklanıyorsun ☕?
Cevap
6Cevap
Kimse birbirinin geçmişini kurcalamasın
Buna devam ettikleri sürece ne evlilik olur ne soy çoğalır
Çünkü hiçbirimiz sütten çıkmış ak kaşık değiliz
Herkes için geçmiş de gelecek de önemli. Çünkü birinin geçmişi onun hakkında ne söylüyor ve gelecek hedefleriniz birbiriyle uyuşuyor mu bilmek önemli.
Ben de geçmişe bakarım.. Exper raporu önemli.. Hasar kaydı var mı, içinde sigara içilmiş mi..
Kadının bir sevgilisi olduysa bile nikah kıymam asla. Pat lak kirlenmiş biriyle işim olmaz
Kadinlar erkekte gelecege (paraya) bakiyorda gecmise bakan cok az erkeklerde cogunun kriteri yok
Hayır, kadında da, erkekte de hem geçmişe bakılır, hem de geleceğe bakılır.
Yani az biraz iki tarafın da geçmişine bakılır. Geleceğe birlikte bakarız
Aynen öyle
Evet mdkdkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?