İstersin ama olmaz, hep bir boşluk, neyse küfür etmeyeceğim
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İstersin ama olmaz, hep bir boşluk, neyse küfür etmeyeceğim
Çünkü insan sadece birine bağlanmak istemiyor; bağlandığında karşılık, güven ve huzur da bekliyor. İstediğin hâlde olmuyorsa, sürekli umut edip hayal kırıklığı yaşamak insanı tüketiyor. Bir yerden sonra mesele yalnız kalmak değil, “neden benimki olmuyor?” hissine dönüşüyor. O boşluk da insanı asıl yoran şey.
Düşündüklerime tercüman oldun aslında. Sevmek sevilmek çokmu zor bu kadar mı uzak bana
Aynı şeyi hissetmem normal değil o zaman. Birine sanırım aşık olmuştum ama bağlanma konusunda sorunlarım vardı zaten, bu durum şu an canımı sıkıyor
Nasıl yani
Birine aşık olmuştum sanırım ama bağlanma sorunu yaşadım. Bağlanamadım.
Sürekli anlaşılmak ve birine tutunmak isteyip her defasında duvara çarpmak insanı duygusal olarak içten içe kemirir. Bu çaba karşılıksız kaldığında zihnin sürekli alarm halinde kalır ve o derin boşluk hissi ruhunu yorar. Bu tükenmişlik tamamen çaresizlikten değil, yanlış yerlerde onay arama yorgunluğundan kaynaklanıyor 🧠 Onayını alamadığın insanlara çekilme eğilimini daha önce hiç düşündün mü 👁️✨
Cevap
6Cevap
erkek lazım sana
dişi olduğunu gösteriyor sorun yok
Lütfen belaltı vurma
bel altı niye olsun yavrum cinsellik ve duygusal ihtiyaçlar doğal bir durum
Senin bir kaç yorumunu görmüştüm dalga geçiyordun öyle yapacaksın sandım
dalgada geçiyorum düzgün birşeyse doğru yanıtta veriyorum. sen dişisin sahiplenilmeye yönetilmeye sevgi ilgi almaya ihtiyacın var. kudretli hak eden bir adam bulursan ona teslim olup hizmet etmekten itaat etmekten çekinmemelisin. ederi olmayan adama bu yapılmaz değecek adama yapılır
Ama öyle biri yok işte
umutsuz olma hoşlandığın olursa da ön yargı yapmadan şansını dene
Her ilişki insanı kirletmezmi
kadını yıpratır çökertir o yüzden seçici olmalısın baskın güçl bilgili kendini teslim etmekten seni sahiplenip tönetebilmesine izin vereceğin güveni veren adam seç. tipi güzel dye atlıyorsunuz sonrada pişman oluyorsunuz
Yoo aradığım yakışıklılık olmadı hiç bi. Zaman.. Yakışıklıda değillerdi biri incecik bi adamdı diğeri 168 boyunda bi insandı. Bunlar kadınların aradığı tipler değiller. Ben sevdim ikisinide ama aradığımı bulamadım
yazdığım tarife göre bak sana erkek değil adam lazım
Evet öyle
yaşın kaç senin
41
olgun yaştasın aslında doğru seçimler yapabilmen lazımdı. yeni üyemisin sen?
Pek yeni. Değilim. Biri çocukluktan beri berabee olduğum insandı. Ayrıldıktan sonra boşluk yaşadım iş yerinde biriyle veraver oldum devam ediyor evlenelim istiyor bende istemiyorum kopamadıkta öyle sürüncede bir. İlişkimiz var
zaten ilişkin varmış o yüzden bir şey söylemek doğru olmaz
Bağlılık yok işte birbirimizden haberimiz yok
yaz bakayım bana
Çünkü ruhuna hitap etmeyen öküzün birine bağlanmaya çalışıyorsundur
Ruhuma hitap edecek biri yok belkide
Elbet vardır
Biz insanlar deneye yanıla doğruyu buluyoruz o yüzden birilerini tanımak için kendine şans vermelisin
O zamanda eskin çok olur 41 yaşındayım iki insan oldu hayatımda okdurmaya çalıştıkça elinden sabun gibi kayıyor ben napacağımı şaşırdım
Olsun eski ne olacak ki
İşte birini elinde tutmak için kendinden taviz vermeyi bırak. Taviz tavizi doğurur ne kadar çok taviz verirsen o kadar ilk vazgecilen sen olursun
Siz kadınlar cidden seçmesini bilmiyorsunuz 😂😂
Kurban bayramında öküz seçmeye götürün bizi en iyisi
Evet kesinlikle bak o işi harika yaparsınız 😂
Öyle oluyor çünkü
Biri baglanmaktanmi bahsediyosun
Açık değilmi sorum
Emin olmak istedim
Oldun
Oldum oldum
İnsanlar yordu
Hem nasıl
41
Başkasını bul
Obdan onamı gezeyim onuda istemiyorum
Bence çok ilişki hatta her ilişki insanı kirletir
Biri 20 diğeri 6 yıllık ilişkilerim
41 yaşındayım
Biriyle evlendik ikincide evlenmek istiyo ama doğru bi insan olduğunu düşünmüyorum zor bi insan
Hâlâ doğru insanı bulamamış olmak sevildiğimi hissetmemek sahiplenilmemek
Sen daha çok küçüksün
Kaç yaşındasın
Bizi beden kandırıyorsun bakalım hı?
Hesabı yaparken sadece yazabiliyosun
Teşekkürler
Paylaşmaya hazır olduğumda yazarım sana bugün değil ama iyi hissetmiyorum
Siteden biriyle özel bir arkadaşlığın mı var senin twk kişiyi takip ediyorsun
İlerleyen zamanda yazarım sana mesaj kutun açık
Açıkçası düşünüyorum yazmayı ama bilemedim
Ksye çok güvenmiyorum mesajlar okunabilir
Medeni halin nedir
Peki hayatına birini almak gibibir planın var mı ya da fb gibi yüzeysel ilişkilermi düşünüyorsun
Ciddi düşünürüm
Bana zaman ver lütfen bahsettiğim ilişkiyi net bitireyim. Sana yazıcam söz veriyorum. Çünkü vicdanen rahat olmam lazım. Yalansıs olsun her şey ki netlik olsun. Mesajları okudum durdum yanlış bişey yapmak istemiyorum. Umarım beni doğru anlarsın amacım baştan savmak falan değil. Kafamı toparlayayım önce
Neyi hatırlatıcam
Elbette tamam
Teşekkür ederim. Evet hassasiyetlerim var benim.
Pp sanamı ait
Şimdi geldim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?