Birkaç gün önce kafam çok kötü geceden kalmayım. Normalde o gün ise gitmemem lazım ama Hırsı ameliyat falan olmuş, yerine bakacakmışım. Haberi aldığımda gece 4, tam ayılamamışım bile, otobüse bindim sırtımda çantam, kafamda sorularım, Suriyeli birisi çantanı önüne al deyince ben patladım. Tatil sandığım gün nöbet yazılmış, araçla gitmeyeyim diye otobüse binmişim, Suriyeli biri alakasız bir şekilde çantamla bir teması dahi yokken çantanı eline al diyor. Sen kimsin lan dedim, sen bu ülkenin vatandaşı mısın, kalkıp ülkeden kaçarak buraya gelmişsin, burada bizi mi dikte edeceksin, nesin lan sen, çıkar kimliğini dedim, sustu, adam sustu. Oradan bizim bir vatandaş, ayıp oluyor, dedi. Bu vatandaş da oturmuş araçta keyfi yerinde, hayırdır ne anlatıyorsun, kalk yer ver ona, ayıp ettiysek dedim. Tartışmayacağım dedi. Arkadaş bu bir bana mı anormal, çantam kimseye temas etmiyor, etse zaten ben rahatsız olurum, yer değiştiririm falan ama düne kadar birbirlerini kesen Suriyeliler bize ahlak ve etik dersi mi verecek, bu normal bir şey mi
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Yorgunluk ve stres birikince tepkilerimiz kontrolümüzden çıkabilir. Orada verdiğin tepki aslında o anki yoğun öfkenin ve tükenmişliğin yabancı bir kimliğe yansıması olmuş. Durumun çantayla ilgisi kalmayıp bir anda milliyet üzerinden bir güç savaşına dönüştüğü için karşı taraf haklı olarak kendini korumaya almış 🧠. İnsanız, bazen sınırımız taşabilir. Şu an geriye dönüp baktığında, aynı durum gerçekleşse duygularını yönetip farklı bir iletişim kurar mıydın 🔍?
Hayır yine sen kimsin lan derdim
Öfkenin altındaki yorgunluğu anlıyorum ama bu üslup sorunu çözmez. Haklıyken haksız duruma düşmek tam olarak böyle bir şey 🧠🔍
Anlamadığın konu şu Ankara memur ve öğrenci şehri neredeyse herkesin bir çantası var , bugün bana bunu söyleyenler yarın savunmasız öğrencilere çocuklara da aynı tepkiyi verip sanki orada bir sığıntıymış gibi onlara ders vermeye çalırlar. İnsanların çantalarıyla ayakta yolculuk etmeleri bir vatandaş problemi değil belediyecilik sorunudur. Bu sorunu belediyelere bildirip hesap sormaları gerekirken vatandaşa soramazlar hele hele kendi ülkesinden kaçıp ülkede kimliksiz ve vatansız statüsünde insanlar hiç soramazlar medeniyetleri yüksekse gidip ülkelerine medeniyet öğretsinler Allah'ı Akbar diyip Kafa kesen kendi inssanlarina medeniyet öğretsinler