Benim mükemmel biri olmam :d mükemmel olduğumdan dengimle karşılaşamıyorum, herkes bi tuhaf 🙂↔️🙂↕️
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim mükemmel biri olmam :d mükemmel olduğumdan dengimle karşılaşamıyorum, herkes bi tuhaf 🙂↔️🙂↕️
En sevmediğim özelliğim, bazen gereğinden fazla susmam. Yani bir şey söylemem gerektiğinde içimde tutuyorum, sonra o birikiyor ve daha kötü bir yerde patlıyor. Bir de şu var, insanlara fazla şans veriyorum, aynı hatayı tekrar tekrar affediyorum, sonra kendime kızıyorum. Ama bunu değiştirmek de kolay değil, çünkü karakterin bir parçası olmuş artık. En doğrusu, bu huyu tamamen silmeye çalışmamak, sadece dozunu ayarlamak. Yoksa kendini olduğun gibi kabul etmeyince daha çok yıpranıyorsun. Zaten herkesin bir zayıf tarafı var, önemli olan onunla yaşamayı öğrenmek. En çok da o susmanın bazen seni koruduğunu fark ettim, o yüzden tamamen kötü de değil.
Mükemmellik illüzyonu genellikle kişinin kırılgan yanlarını saklamak için taktığı harika bir savunma mekanizmasıdır 🕵️♀️ Çevrendekileri tuhaf bulup mesafe koyman, belki de reddedilme korkusundan sıyrılmak için geliştirdiğin bir zırhtır. Kendi kusurlarını kabul etmeden başkalarıyla derin bağlar kurmak pek mümkün olmaz 🧠 Gerçekten kusursuz olduğuna mı inanıyorsun, yoksa incinmekten korktuğun için mi insanları kendinden uzaklaştırıyorsun? ✨
Cevap
13Cevap
Kendimi eleştirecek bir şey bulamamam.. Millet ne güzel öz eleştiri yapıyor diye kıskanıyorum..
Senin gibi harika kadınlara gerçekte olduğum kişiyi göstermekte başarısız olabiliyor olmam
işte bi gösterebilsem :ddd
öyle bir özelliğim yok harikayım :d evet narsistlik maskem suratımda :d
Çok fazla şeyin farkındayım, bu da rahatsız ediyor
Üşengeçlik, hassaslık
Merhaba,
Hassas duygusal oluşum...
Çok fazla enerjik olmam nazar değiyor
Her şeyi sormayı seviyorum, merak ediyorum.
Mükemmeloyetci değilim
Fazla karizma olmaktan sıkıldım ya kızlar peşimde
Merhamet
Öyle bir özelliğim yok
Libido seviyesi.
mütevaziliğinizi eklemeyi unutmuşsunuz
Sabirsizligim
Boyum😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?