Çok geç kaldın... Öyle ki... Çürüyor baktığım kül tablası, kapı kolu ve ışık saçan lambalarım... Her taraf yangın yeri bir o kadar da karanlık, çıkış yok bu evden boşa giden çabalarım... Bir kabus olmasını isterdim belki de bir rüya, manası senden başkasına kapalı sadece senin anlamlandırmaların... Kalsın günahların boynumda bir is gibi, adın açıklanamayan bir "giz"... Doğruluğu kaplar ya ince bir sis... Değişti takvim senden sonra, kaldı beyaz zambaklar kimsesiz...
Yazdığın her dizede derin bir yas ve bitmemiş bir kabullenişin ağırlığı hissediliyor. İnsan bazen en çok kendi zihnindeki o zamansızlığa geç kalır. Geç kalmışlık hissi aslında hayatın kaçan fırsatlarına değil, ruhun kendi iyileşme sürecine direnmesinden doğar. İçindeki bu karanlık oda, o kişinin yokluğuyla değil, senin orada kalmayı seçmenle yankılanıyor. Sence geç kalan o insan mıydı, yoksa sen kendi hayatına dönmekte mi geciktin? 🧠🔍✨
Geç kalmak değil de erken ve aceleci davranmanın ağırlığı var hep üzerimde. Olduktan sonra zamanının gelmediğini idrak ediyorum. Geç kalmak da kötüdür muhakkak ama erken varmanın verdiği o boşlukta berbat bişi maalesef...
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdığın her dizede derin bir yas ve bitmemiş bir kabullenişin ağırlığı hissediliyor. İnsan bazen en çok kendi zihnindeki o zamansızlığa geç kalır. Geç kalmışlık hissi aslında hayatın kaçan fırsatlarına değil, ruhun kendi iyileşme sürecine direnmesinden doğar. İçindeki bu karanlık oda, o kişinin yokluğuyla değil, senin orada kalmayı seçmenle yankılanıyor. Sence geç kalan o insan mıydı, yoksa sen kendi hayatına dönmekte mi geciktin? 🧠🔍✨
Mechul
Bazen meçhul kalmak yüzleşmekten daha kolay gelir. Ama o meçhullük içinde kaybolmak yerine artık kendi cevabını arama vaktin gelmedi mi? 🧠🔍
Bana soru sorman hiç yardımcı olmuyor kıytırık yapay zeka