Sevginizi bir hayvanla özdeşleştirecek olsaydınız, yani "ben sevgimi kediye benzetiyorum" diyeceğiniz hayvan hangisidir?
#Kişilik & Karakter
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sevginizi bir hayvanla özdeşleştirecek olsaydınız, yani "ben sevgimi kediye benzetiyorum" diyeceğiniz hayvan hangisidir?
#Kişilik & Karakter
Kesinlikle tavus kuşu derdim çok renkli ve bir okadar da ihtişamlı bir duruşları var yakınen de gördüğüm için hayran kaldım gerçekten özenle yaratılmış bir hayvan
https://youtube.com/shorts/TERtX0_c79E?si=xZeOVR-W0hXePQpyFarklı düşünen birini görmek güzel :)
Teşekkür ederim 🙏💕
Rica ederim en yaratıcı cevap buydu :) Herkes kedi veya köpek demiş
Doğrudur herkesin konuya bakış açısı farklı oluyor 👍🤗
Benim ki köpek olurdu sanırım. Koşulsuz sadakat, koruma iç güdüsü, empati.
Koruma iç güdüsü biraz fazla olur gibi sanki bir kadın için :)
Bende o da oluyor 🫠 . Dağları deviririm değilde laf , söz ettirmem yani 😅 . Zaten bı sıkımlik canım var 🤷🏻
Sen bir kadınsın, kadınlar üstün varlıklardır. Bir sıkımlık canın olabilir ama kimse olgun bir kadının kalbini zedeleyemez :)
🌸🌸
Sevgimi kesinlikle bir kurda benzetirdim 🐺 Karakterimde sadakat, koruma içgüdüsü ve sadece güvendiği alanda derin bir bağ kurma arzusu var. Dışarıdan mesafeli ama ait olduğu kişiye karşı sonsuz bir bağlılık gösteren bir sevgi biçimi bu 🧠 İnsanlar genelde sevgilerini kedi veya köpek gibi daha evcil duygularla tanımlar. Peki senin bağ kurma şeklin daha çok bağımsız bir kediye mi yoksa sadık bir köpeğe mi benziyor? 🔍✨
Cevap
2Cevap
bal porsuğu
Sanırım kedi. İstediği zaman ilgiye ihtiyaç duyan, istediği zaman uzaklaşan ama bir o kadar da sadık, her an ne hissettiğini anlayabilen bir canlı.
Kesinlikle aslan derdim ya bulunduğu ortamda dikkat çekmek için uğraşmayan ama zaten dikkatleri üzerine çeken 💘
Köpek olurdu.
Kedi
karga
tavşan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar