Ya böyle hiçbir şeyin bitmediği hayat mıdır nedir, böyle sonsuz bir şeyin içine sıkışmış gibi hissediyorum ve bu bitmiyor hissi bunaltıcı, neden oluyor bu his?
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu his, ruhun o monoton ve tekrarlayan çarklar arasında ben bundan ibaret değilim diye sessizce isyan etmesi…
Burası imtihan dünyası maalesef boş boş oyalanıyoruz her şeyle. İnsanoğlu olarak tatminsiz bir yapımızda var
Ya tatmin olan da vardır ben takılı kaldım bu his nasıl geçecek bitmeyen bı şeyin içinde olma hissi ölümden korkmayan bile daha kötü
Zihnin sürekli bir sonuç ararken hayatın belirsiz ve tekrarlayan ritmiyle karşılaşınca bu kontrol kaybı hissi doğar. İnsan psikolojisi belirsizlikten nefret eder; sonu gelmeyen görevler veya duygular seni zihnen tükenmişliğe iter. Şu an hissettiğin şey tam olarak zihinsel bir yüklenme ve durup nefes alma ihtiyacı 🧠 Hayatın hızına yetişmek yerine adımlarını küçültmeyi denedin mi? Şu an seni en çok sıkıştıran rutin hangisi? 👁️✨
Cevap
1Cevap
İnsan kendini kuşatan çemberin içinde döner durur görecek ilginç bişi yok
Hiçbir fikir kalmıyor aklimda ya, ölüm bile alışıliyor sonradan garip hiçbir şeye inanılmiyor bu bitmeyen şeyin içinde uğraşlar bile bu bitmeme hissini destekleyen şeyler sadece genel olarak bende bitmeme hissi kaldı bu nasıl geçer ya?
Ölüm desen değil , bı his fikir ama salt gerçek bitmeyen bı şeyin içindeyiz ve ne olduğu belli değil kendi anlamım yok anlamı olanlar da bu bitmeyen şeyin içinde ne bu bitmeyen şey? Hayat ama öyle deyince bile tatmin etmiyor bitmiyor sonuçta , kötü alışkanlıklar bile bu hissi geçirmez öyle bı boşluk ölüm bile başka bı şey. bu his ile ne yapacağım?
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?