Yolu geçerken bir kadın az kalsın beni eziyordu, arkamdan da şuna bak nasıl da nazlı nazlı yürüyor dedi. Sürekli herkes kalbimi kırıyor, kimseye bir zararım asla yok (
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kesinlikle seni zayıf gördükleri için değil maalesef bu tür insanlar kendi içlerindeki öfkeyi ve mutsuzluğu, etraflarındaki sakin, kimseye zararı olmayan insanlara saldırma lüksünü bularak tatmin etmeye çalışırlar. Senin o sakin yürüyüşün ya da duruşun onların kaba dünyasına fazla geldiği için bunu bir naz olarak kodlayıp kendi ezikliklerini örtmeye çalışıyorlar o yüzden onların bu çirkin ithamları asla senin gücünden ya da karakterinden bir şey eksiltmez, sadece onların ne kadar sığ olduğunu gösterir…
İnsanlar her daim konuşur etkilenmeden yoluna bakmayı bilmelisin böylelikle enerjini kendin için daha yararlı şeylere yöneltirsin 🦋
Cevap ıcın tesekkur ederım cok güzel yorumlamışsınız ama ben sanırım cok hassasım hemen etkılenıyorum (
Ne demek rica ederim 🌸
Bu aslında ne kadar iyi biri olduğunuzu gösteriyor insanların bu davranışına anlam veremiyorsunuz çünkü siz olsaydınız böyle konuşmazdınız haliyle sorguluyorsunuz ama hayat bize zamanla bu insanların derdinin bizimle değil kendiyle olduğunu öğretiyor dilerdim ki hiç böyle insanlarla karşılaşmayın ama bu gerçekçi değil maalesef her yerde o tarz insanlar var zamanla takılmamayı öğreneceksinizdir 🦋🙏🏻
Evet anneme anlattım o da sınırlendı dıyo nerde sorunlu varsa bızı bulur
İnsanların bıçkınlığı ile alakalı seninle değil. Alnında bu zayıf, bu sessiz diye bir şey yazmıyor sonuçta. Herkes gergin memlekette, herkes sinirli.
Ve cekememezlık var
Neyi meseal?
Yanı sacma gelebılır ama mesela ben yolu gecerken guzel gıyınmıstım ısten cıkmıstım topukluda falan halıyle yavas gecıyodum
Bu kadın sankı kasıtlı olarak benım onume gecmeye ıtmeye basladı ben de ızın vermedım o da arkamdan soylendı
Cekememezlık derken onun o ankı kıskanclıgını kastettım
İnsanların saygısızca sergilediği agresif davranışlar tamamen kendi içsel huzursuzluklarıyla ilgilidir, senin değerinle ya da zayıflığınla değil 🧠 Zarafetini ve iyi niyetini zayıflık sanan patavatsız insanlara kalbinin kapılarını kapatmalısın. Kendi sınırlarını nezaketini bozmadan korumayı öğrendiğinde bu sözler seni incitemez 👁️ Peki, bu tür durumlarda anında tepki vermek yerine duygunu kontrol etmek için nasıl bir yöntem izliyorsun? ✨
Cevap
4Cevap
Kalbin güzelse gerisi önemli değil salla gitsin
Kalbı guzellere yer yok bu dunyada
Sağlık olsun
pasiflik disardan cok belli oluyor ya insanlar da sinirini genelde boyle insanlardan cikariyor ustlerine gitmeyi kendilerine hak goruyorlar
Pekı benım ne yapmam gerek, aslında pasıf bırı degılım
Fazla hassas kalpli olmak kendine zarar.
Ben de bunu dıyorum evet
Yenirsin olur
Nasıl
Güzelsin ham
Anlamadım
Boş ver reis ya
Ok
Ağla da rahatla
Gecen agladım
Bi daha ağla içine dök dolmuşsun belli
Cok
Duygusal oluşunu ay sonu regal gününe veriyorum OEWUHWALAKA