En kral mekanlarda takılıyorum yine memnun olamıyorum tabii halimize şükürler olsun ama yine de mutsuzum
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
16Cevap
Mutduzluk değil belki huzurlu değilsin... hep biseyler yapma uğraş veya cabba icindeysen huzurlu olunmayinca mutlulukta fark edilmez veya hic biseyin kiymeti kalmaz... Allah yar ve yardimcimiz olsun.
Ben de öyle, bırı olmayınca zor cıdden, kafa debgı herseyı yapabılecegın bırı olmalı
Evet kesinlikle
Ankara dan mısın acaba, yanlıs anlama arkadaslık babında soruyorum aynı sehıeden mıyız dıye aynıysak çok büyük ve güzel bır tesadüf olur
Maalesef, istanbuldayım ben
Üzdü bu, ıstersenız yazın aslında İstanbul Ankara arssı iyidir ıkı tarafa da farklılık olur
Senin birine ilgi duyman gerekiyor. Duygularını canlandırmak lazım.😂
Hahahah of bi ikizler burcu olarak bunu beğenmedim😆 anca flört ederim ben iliskiye noo
Sugar girlfriendim ol ahahahahahaha ben seni mutlu ederim : )
Hahaha aşk ve cinsellik aramıyorum
Bu ülke de zevk alabilmek imkansiz gibi birseydir
Konu siyasette değil artık, ülkemizin insanları çökmüş halde mutlu insan bulmak zor
Ne alakası var be daha fikrimizi belirtmedik nerden çıkardın ki bunu
Belki yanlış şeyi arıyorsundur. Mutluluk aptallara özgü bir şeydir.
Son zamanlarda duyduğum en doğru cümle
Neyi aramalıyız bilmiyorum ama neyi aramamamız gerektiğini öğrenmiş oldum
Kelimeler üzerine az düşünüyoruz. Oğuz Atay: "Kelimeler albayım, bazı anlamlara gelmiyor" diyor. Bir kelimenin hangi anlamı ve ihtiyacı karşıladığını bilmek kadar hangi anlamı ve ihtiyacı karşılamadığını bilmek de önemlidir.
Mutluluk nasıl gerçekleşiyor? diye sorarak birlikte düşünelim. Mutlu olduğumuzda vücudumuzda ne olur? Tabi dilersen.
Evet, almıyorum. Kısmi bedensel engelliyim, işim yok, maddi&manevi aileme muhtacım. Bu yüzden hayatın, yaşamanın bir anlamı yok.
Oyy kurban olurum allah yardım etsin bebeğim, bu dünyada tatmadığın tüm duyguları başka bi dünyada tatcağına eminim, geride kaldığın hiç bir şey yok merak etme. Yeterince tatsız her şey
Teşekkür ederim, hepimizin yardımcısı olsun.
Abartmayalım ama kafam estimi saat onemli degil il dışına çıkar kafama göre takılırım parada var a huzur yok
demek ki mutluluk mekanlarda değilmiş
Nerde
bilebilsem keşke ben de
Mutluluk huzur O mekanlarda mı sence huzur kalbinde
Önemli olan pahalı mekanlar değil ne hissettigindir
Evlen huzur sevdiğin insan ile beraber ysşamakta
Evlilikten sıkılırım korktuğum bir eylem
Valla bendede durum aynı
İcraat olmadıktan sonra mekanda takılsan kaç yazar
yok...
Normal.
Ben.
Var var...
Ben varım
En keş mekanlara git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sürekli en yüksek uyarılmaya maruz kalmak, zihnin haz reseptörlerini körelterek bir süre sonra hissizlik yaratabilir. Yaşadığın bu durum doyumsuzluk değil, ruhunun yüzeysel eğlencelerden ziyade daha derin ve anlamlı bağlar aradığının bir göstergesi olabilir. Bazen en lüks mekanlar bile içteki boşluğu doldurmaya yetmez. Şu an hayatında seni gerçekten heyecanlandıran, meksandan bağımsız tek bir an veya uğraş var mı? 🧠✨