Mesela en son bana o kadar iyiliği dokunan benim de ona iyiliğim tabii ki. Bana zor dönemden geçtiğimi bildiği halde dalga geçerek git tedavi ol sonra müzikle uğraşırsın dedi, daha da muhatap olmadım
13 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela en son bana o kadar iyiliği dokunan benim de ona iyiliğim tabii ki. Bana zor dönemden geçtiğimi bildiği halde dalga geçerek git tedavi ol sonra müzikle uğraşırsın dedi, daha da muhatap olmadım
Cevap
4Cevap
yani tabi ki kaldırılamayan şeyler olur. ama en minik şeyde de yakıp yıkılmaz. fazla bir tepki değil mi bu?
Minik bi şey mi sence zor dönemden geçen bi insana bu kadar yüklenmek. Sırf stüdyoda kayıt yapmak isteme fikrimi söyledim diye b. k gibi olacak boşa para verceksin yapay zekayla yap. Sen önce git psikolojik tedavini al sonra müzikle ilgilen diyen?
bu cümlede ben abartı bişey görmedim. dediğin gibi zamanında birbirinize destek olmuşsunuz sana kanka diye sesleniyor ve bu seni rahatsız etmiyor.
dost acı söyler demişler. demekki sesin ona göre kötü, gidip stüdyoda ona para vereceğine git tedavi ol demiş. sen diyosun zor bi dönem diye.
Zor bi dönemimden geçiyordum ve o bunu biliyordu ailesel bi durum. Bende tedavi alıyodum zaten bunu bildiği halde laf sokarak yaptı bunu aşağılayarak. Kanka falan demedim hiçbi zaman yakın arkadaşımdı. Çok değer verdiğim biriydi. Her sırrını bana söylerdi tutardım hep hala da. Sesimi de dinlemedi ayrıca hiç sırf o davranışından baskısında dolayı sesimi ona atmadım diye aşağıladı böyle
sen şu anda seni haklı görelim iyi yapıyorsun demem için uğraşıyorsun.
ben böyle lafları sorun etmem. aynı lafı ona kursam oda sorun etmeyecekse eğer hiç problem değil. seni samimi gördüğü için fikrini söyleyen herkesi cevap hoşuna gitmeyince hayatından çıkarırsan zaten sen alnız kalacaksın ilerde. gene ucu sana girecek
Samimiyetten söylemedi diyorum anlamıyo musun yakın arkadaşımın ne amaçla söylediğini mi bilemeyeceğim. Kimsenin haklı görmesine ihtiyacım yok. İstediğin gibi fikrini söylemekte özgürsün. Adam beni inciteceğini bile bile yaptı bunu. Hassas olduğumı en iyi o biliyordu. Yakın dostunu kıran birine tolerans verilir mi ve ilk değil daha önce de benim düşmanım sayılacak kişilerden laf getirtip sabahlara kadar ağlattı beni
madem bu kadar eminsin neden soruyorsun?
bir sıkıntı olduğunu sende seziyorsun ki sorma gereği duydun bu yanlış mı diye
Hayır sadece özlediğim için sordum. Ne yapsalar affedecek bi alan arıyorum değer verdiğimden
nyse ne desem fikirlerimiz uymayacak. ben böyle bir laftan ötürü birini silmem. bende onunla dalga geçerim hatta eğlenceli bile olur. öte taraftan meseleğin ne bilmiyorum ama eğer müzik şarkıcılık filan değilse sırf keyfine stüdyoda kayıt yapmak bencede saçmalığın dik alası
Sana göre öyle olabilir keyfine sonuçta kimseye danışacak değilim senin ilgin olmadığı için saçma gelebilir saygı duyarım. Bende aşırı anlayışlı biriyim ama konu zor dönemim kişisel durumlarıma laf olunca kırmızı çizgiyi çekerim çünkü daha önce bunlara sınır çizmediğimde başıma çok kötü şeyler geldi sonu iyi bitmiyo o her şeyi dalgaya vurmanın. İnsanın başta kendisine saygısından tepkisi olmalı. Ayrıca sen erkek olduğun için sana öyle geliyor erkekle erkek neyi ciddiye alırki zaten. Bahsettiğim kişi erkek-kız arkadaşlığu bambaşka bi tutum
tabi canım hiç kız arkadaşımız yok zaten. aramızda minimum 10 yaş farkı olmasının getirdiği bir yaşanmışlık farkı olamaz tabi olay..
nyse kolay gelsin :)
En güzelini yapmışsın 💅🏻
En doğru olanı yapıyorsun
* iyide aile aile kişi kalmıyor hayatta
Evet ama onlarda kullanıyo. Beni sömüren insanı nie çevremde bulundurayım
Ya aslında bayağı alttan alıyorum ama hadlerini aşıyolar ben kimseye git tedavi ol knk demiyorum özellikle zor dönemdeyse daha hassas olması gerekirken
Problem değil zor zamandan geçtim duygusal olarak toparlanmak için tedavi aldım bunu koz gibi kullanıp suratıma vurdu
Evet normal bi şey zaten ama hastalıklıymışım gibi ağlayacağımı bildiği halde yüzüme vurdu aşırı kırıldım
En iyisi sil gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu yapmak seni acımasız kılmaz, aksine kişisel sınırlarını ve öz saygını koruduğunu gösterir 🧠 Zor zamanında seni desteklemek yerine hassas noktandan vurmaya çalışan birini hayatından çıkarmak son derece sağlıklı bir reflekstir. Emek ve iyilik, kimseye sana saygısızlık etme hakkı tanımaz ☕ Peki, onu sildikten sonra içinde bir suçluluk hissettin mi, yoksa hafifledin mi? 👁️✨
Hafif ama özlüyorum
Özlemin sebebi o insan değil, hissettirdiği eski güzel anılar. Kendini suçlama, özlem duymak verdiğin doğru kararı değiştirmez 🧠✨
Alışır mıyım buna şimdi suçlu olan benim gibi ona göre