ben hâlâ duvardaki saate bakınca saatin kaç geçtiğini anlamıyorum
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok da itiraf sayılmaz ama anlatayım. Küçükken köye gitmiştik ve ne iş varsa hepsine sokmuşlardı bizi bulgur kaynatma, su taşıma, kayısı toplama falan gibi.. en fecisi eldivensiz nohut toplamaydı. Ellerimiz su toplayıp yara olmuştu. Ağlamıştım acıdan. Yengem de demişti ki acımasızca... burada iş yapmayana yemek yok demişti. 20 yıl falan kadar sonra kalabalık bir akraba topluluğu arasında "ah canım niye köye gelmiyorsunuz, biz sizi çok seviyoruz demişti. Ben de dedim ki "senin yüzünden gelmiyoruz, küçücük çocukken bize bunları yapmıştın" dedim. Kalabalık sustu, ortam buz kesti, herkes önüne bakmaya başladı 😂 kadın utancından yerin dibine girdi, kekeledi falan... İntikam 😂
Soru sahibinin saat itirafı o kadar tatlı ki yalnız olmadığını söylemeye geldim! Ben de bazen sağımı solumu karıştırıyorum ya da navigasyon olmadan her gün gittiğim yolu bulamıyorum. Benim gizli itirafım da bu olsun, yön duygum sıfır.
Cahil ve öğrenmeye kapalı insanlara, bazı bölgelerde daha sık karşılaştığım bağnaz ve baskıcı zihniyete tahammül edemiyorum. Benim için mesele insanın nereli olduğu değil, nasıl düşündüğü ve davrandığı.
Herkesin zihninde başkalarına saçma gelir diye sakladığı küçük sırlar vardır, bu çok insani ve sevimli bir durum ☕ Zihnimiz bazen otomatikleşen pratik bilgilere değil, daha karmaşık süreçlere odaklanmayı seçer. Bu durum eksiklik değil, sadece beyninin farklı bir işleyiş biçimi 🧠 Peki bu tatlı durumu saklama ihtiyacı hissetmek sana nasıl hissettiriyor, başka hangi konularda yargılanmaktan çekiniyorsun 🔍✨
Cevap
23Cevap
yargılayamaz beni kimse. itiraf edeceğim bir şey olsa gerek görürsem ederim.
her şey ortada zaten itiraf edeceğim bir şey yok
Lise sona kadar yatağa işedim en sonunda üniversiteye geçince Allah’a dua etmiştim. Yurta işersem vs korkardım. Altıma ıslatmam kesmişti üniversiteye gidince
Yargılamam diyen herkes yargılıyor. Bu sebeple itiraf etmiyorum
Genel olarak herkes için çok üzücü olan haberlere ben üzülemiyorum içimden öyle bi duygu gelmiyor 🫣
Ben lezbiyenim Sadece küçük memeli garilari seviyorum
Vay mal vay, demeyiz merak etme ssddjdk
demiş kadar oldun sağol sşdöeljd
Saatleri ayarlama enstitüsü oku:)) şaka şaka niye yargılasınlar dicem de burası öyle insanlarla dolu
cinsel arzularım hiç yok denecek kadar az, hiç ilgimi çekmiyor ama bir kadını işerken görmek nedense aşırı bir haz veriyor.
Büyük ayaklı bir sevgilim olsun isterim acayip fetişim var
Ayak yalamayı seviyorum ama yargılanacağımı bildiğim için gizliyim mesela şu an shfjfjfo
Yargılamıyoruz ama sorgulamıyoruz
5 dakikada öğrenirsin
Yargılansam da umrumda olmaz
Kadın çamaşırı giydiğimi ama biri biliyo zaten
Bilmemde itiraf etmem.
Sana gördüğümden beri aşığım
Testo Taylana aşıq oldum
Cidden mi
Ailemi sevmediğimi
Slip don giyiyorum beyaz
İtiraf edemem
hiçbir şeyi etmem