Kişileri unutmak, hayattan silmek kolay da hissettirdikleri duyguları unutmak zor. Bazen aklıma geliyor, nefret etmemeye çalışıyorum da zor.
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kişileri unutmak, hayattan silmek kolay da hissettirdikleri duyguları unutmak zor. Bazen aklıma geliyor, nefret etmemeye çalışıyorum da zor.
Eğer geçmişimdeki insanları hiç unutmasaydım, büyük ihtimalle bugün sahip olduğum bu sakin ve umursamaz ruh hâline ulaşamazdım. Belki de eski dönemlerimde hayatımın en güzel kısmını çoktan geride bıraktığımı düşünüp geçmişe sıkışıp kalırdım. Onları unuttum, fakat her birinin hayatımda bıraktığı iz, beni bugün olduğum insana dönüştürdü. Yaşadıklarım bana bazı şeyleri kabullenmeyi, kendimi korumayı ve hayatı olduğu gibi karşılamayı öğretti. Beni bir anti-kahramana dönüştürdüler belki, ama aynı zamanda daha güçlü ve daha kendimi bilen biri olmamı da sağladılar. Yine de özlediğim ve bir şekilde geri gelmesini istediğim biri varsa, o da güneşler altında parıldayan yüzündeki tebessümün sonsuza kadar süreceğine inanan, hayata daha umutlu gözlerle bakan geçmişteki ben olurdu.
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ula
🚬
Rica ederim ulaa
Zihnimiz kişilerin yüzlerini veya isimlerini silse de yaşattıkları hislerin izi duygusal hafızamıza kazınır. Yaşadığın bu içsel mücadele son derece insani, nefret hissetmemeye çalışarak kendini yıpratmak yerine bu duygunun gelip geçmesine izin vermelisin 🧠 Zamanla o hislerin keskinliği yumuşayacak ve sadece birer tecrübeye dönüşecek ✨ Peki seni en çok zorlayan şey yaşanan olaylar mı, yoksa hayal kırıklığının kendisi mi? 🔍
Cevap
6Cevap
En sevdiğim huylarımdan biridir, bir gecede unutur güneşin doğuşuyla kapatırım defteri
Çok iyi
Hissettirdiklerini unutursun kafi aslında. Kimse kimseyi unutamaz onun haricinde zaten. Bu konuda gayet başarılıyım
Kolay siler geçerim evet
Merhaba,
Hiçbir şeyi unutmam, hafızam çok kuvvetli maalesef! 😅
Yeter ki unutmam gereksin, çok kolay olur o iş..
Öyleymiş harbiden..
Hisleri unutmak zor gerçekten
Sevdiğim birinin bana söylediği kırıcı sözleri sevilmediğimi iliklerime kadar hissettiğim o anları nasıl unuturum.
Bazen insanların düşüncelerini çok takmamak lazım anlık kızgınlıkla söylenmiş olabilir ve seni sevemediyse bu onun suçu senin değil. Sadece bittikten sonra iyi yaşanan anları yarattığı etkiyi hatırlamak uzebiliyor
Haklısın yapacak bir şey yok.
Nasipten öte yol gitmez olmuyorsa vardır bı hayır sıkma canını
Teşekkür ederim 🙏🏼 umarım güzel günler yakındır.
Inşallah yakın ben inanıyorum. Ve rica ederim
Ben hiçlestiriyorum benik için yok oluyor
O insana bağlı
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar