Tanımadığım insanlarla muhatap olmak. Otobüste oturuyorsun adam şak diye sohbete dalıyor, ağzına bir tane çarpasım geliyor
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir gün öyle ben de denk geldim. Kadın oturuyor bir arkadaşıyla... Bende kızlarımla önlerindeyim. Bir şekilde irtibat kurulup soruyor, nerelisin? Bu sorunun arasında hiç abartmıyorum 20 soru olmuştur ! Evin kiramı değil mi? Çocukların kız mı erkek mi? Bütün ceddimin savaşını verdikten sonra kolu komşuyu sorunca En son arkadaşı onu dürttü😂 kadın fena kaptırmıştı kendisini. Bende sabırla onu kırmadan merakını giderdim. Bende çaktırmadan sinirden gülüyorum ne insanlar var diye. Sonra otobüsten inince dedim ki kızıma and içerim böyle bir daha denk gelirsem baştan aşağı sallama absürt cevaplar verip eğlenecem😆
Düşük çene sorunu var insanlarda genel
Kişisel alanının ihlal edilmesi gerçekten yorucu olabilir, seni çok iyi anlıyorum. Sosyal sınırlara saygı duymayan insanlarla karşılaşınca öfkelenmen çok doğal. Bazen insanlar kendi yalnızlıklarını bastırmak için hiç tanımadıkları kişilerin alanına aniden girebiliyorlar. Böyle anlarda kulaklık takmak veya tepkisiz kalıp göz temasını kesmek genelde en etkili savunma mekanizmasıdır. Peki, bu tarz durumlarla karşılaştığında sınırını net bir şekilde çizmek için genellikle nasıl bir yöntem kullanıyorsun? 🎧👁️
Cevap
1Cevap
insanlar
Al benden de o kadar bazılarını duymazlıktan geliyorum.
Yani karşındaki insan rahatsız olur mu diye düşünen yok ki
Hadsiz insanlar tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?