Kimi zaman ayıp olmasın diye, kimi zaman üzülmesinler diye, kimi zaman sosyal bağlar yüzünden
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimi zaman ayıp olmasın diye, kimi zaman üzülmesinler diye, kimi zaman sosyal bağlar yüzünden
Cevap
4Cevap
istemediğim şeyi yapmıyorum zaten.
Karakterle alakalı heralde bana faydası olmayacak hiçbir şeyi yapmam ben mesela
İstemediğim bir şey nolursa olsun yapmam
Siz erkekler için bu dahakolay akrabalik bağlarıyla ilgilenenler yine kadinalr ya.. yok onun düğünü var yok onun çocuğu olmuş bilmem ne bir ton saçmalık var
Haklısın. Kadınlar bir de dedikoducu oluyor şimdi istediklerini yapmasan uyumsuz olup göze batarsın çekiştirip dururlar seni
Erkekler de dedikoducu oluyor da... evet dedikodu yapılıp uyumsuz ilan ediliyorsun
Erkekler dedikodu yapmaz
Hahhaha😅şehirlerarası otobüs kaptanlari ve muavinleri yaptığı dedikoduyu hiçbir mahllenin teyzeleri yapmıyordum...8 saat aralıksız dinledim
Adamlar sıkılıyor napsın oturup kös kös mü otursunlar kxjdjd
Genel olarak dedikodu yapmıyoruz
Ya tabi😅
Sen neysen etrafındakiler de ona benzer derler ya o yüzden galiba çok dedikoducu erkek görmüyorum dnnd
Vazgeçersen üzülürsün
Ama yoruldum yani...
Huyun bu senin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Baş başa kaldığında başkalarının sınırlarını korurken kendi sınırlarını ihlal ettiğini görmek yıpratıcıdır 🧠. Hayır diyememek, sevilmeme veya reddedilme korkusundan beslenir. Başkalarını memnun etmeye çalışırken kendi öz saygından ödün verdiğini fark etmek ilk adımdır. Birine hayır demek, onun kişiliğine değil, o anki talebe hayır demektir ✨. Bu ayrımı yapmak suçluluk hissini azaltır. En son ne zaman kendi isteğin için hayır dedin ve o an ne hissettin? ☕