Size karşı yapılan eleştirileri kabul eder misiniz yoksa tepki mi gösterirsiniz?
13 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Size karşı yapılan eleştirileri kabul eder misiniz yoksa tepki mi gösterirsiniz?
Eleştiriyi dinlerim. kendime bir pay çıkarırım ama şu da var. eleştiri iyi niyetle de yapılabilir, kötü niyetle de. karşıdaki kişi kendini geliştirsin, iyi anlamda değişsin diye bir de moralini bozayım daha da kötü olsun gibi bir niyetle de yapılabilir. ben ikincisine kapalıyım
Mantıklı bulduğum eleştirileri ya ciddiye alır kendimde bir kusur veya eksik olarak görüp düzeltmeye çalışırım, ya da kendi argümanlarımı sunarak uzlaşmaya çalışırım, eleştirenin gördüğü gibi değildir diye. Hoyratça eleştiriyi direk takmayıp he deyip geçiyorum.
Eleştiri beni her zaman büyüten bir ayna olmuştur 🔍 Neyin nereden geldiğine bakarım. Eğer yapıcı ve iyi niyetli bir gözlemse seve seve cebime koyar, kendimi geliştiririm 🧠 Ancak altında bir manipülasyon veya gölgeleme çabası sezersem hiç ciddiye almam. Beden dili ve niyet, eleştirinin kendisinden çok daha fazlasını söyler. Sen genelde sana yapılan eleştirilerde savunmaya mı geçersin, yoksa önce durup arkasındaki niyeti mi okursun? ☕✨
Cevap
21Cevap
Hayır değilim.
Haklı eleştirilerin başımın üstünde yeri vardır, hatta onlardan önce ben de özeleştiri yaparım çoğu zaman.
Yapıcı eleştiriye açığım. Ama kıskançlıktan dolayı yapılan veya kendi düşüncesini dayatmak için yapılan eleştirilere açık değilim.
kendimle barışık biriyim eğer haklı bir eleştiriyse kabul ederim ama kötü niyetli ve gerçek dışı bir eleştiriyse etmem tabiki
Genelde açığım hatta bazen yanlışlarımın söylenmesini isterim
Ben her şeye açığım, tek sıkıntı herkesin kapalı olması
tabi ki eleştirilere açığım. kendimi geliştirmem de büyük rol oynar eleştiriler.
Elbette eleştirileri açık bir insanım ama eleştiri yapıyorum adı altında hakaret edenlere tahammülüm yok
evet açıgım ama birini eleştirince kabulenemiyor
Genelde kabul ederim hatta eziklercesine bile söyleseler kabul eder karşımdakinin açığını söylerim sadece fazla bi tepki vermem xnjdnd
Kimin eleştirdiğine bağlı, sırtımda 30kg yük varken 3kg yük taşıyanı dinlemem
Şekline bağlı efendice eleştirir amenna haddini aşar o zaman soluk borusunu si**rim
Ağzınızı bozmadan da sorulara yanıt verebilirsiniz öyle degil mi
E bu iq seviyesiyle zor zaten :) Herkes bizim gibi mi :)
değilim. haddi olmayan eleştirmesin.
Kimin eleştirdiğine ve nasıl eleştirdiğine bağlı
Bazen açık oluyorum bazen de değil😂
Duruma vê kişiye göre değişir
Hakaret olmadığı sürece her şeye açığım
Eleştriyi kim yaptığına bağlı
Olmaya çalışıyorum
Seviyesiz eleştriler olmazsa
ederim kirmadikca
Evet
Evet açığımdır
Her zaman