Bazı yaşı geçmiş ve ilgiye aç tipler, istediği profilde kimse bakmıyor diye çok hırçın oluyor bence. Sizce
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazı yaşı geçmiş ve ilgiye aç tipler, istediği profilde kimse bakmıyor diye çok hırçın oluyor bence. Sizce
Erkekler garip bir şekilde 30 dan sonraya ulaşmış her baskın karakterli kadın için çok öfkeli yorumunu yapıyor djfj Sizin öfkeniz ya da kininiz tam olarak kime anlayamıyorum.
İroni işte ahaha
Yani genelde 30 üstü erkekler hep böyle yorumlar yapıyor o yüzden daha genç kadınlara çekildiğini söylüyor
Kolay manipüle edilebilir türden bir yaş aralığını herkes parmağında oynatabilir. Sen gözünü açmış insanlarla anlaşamıyorsun bence ama neyse
senin gibi hiç düşünmemmiştim * ahklı olabilrisin. ama parmağında oynatmak demeyelim bence yine de. yaşı büyük olanlar hayatlarına sevgili adam istemiyor. erkekte adamlık ahriç her boş şeye bakıyor ve burnu bir karış havada oluyor. lan zaten yaşın geçmiş böyle yapa yapa... sanırısın bulunmaz hint kumaşı
bazı erkeklerin kadınlar ve kadınların medeni hali dışında konuşacak başka bir şeyi yok mu ya bıdı bıdı hep aynı muhabbet. ne görgüsüzce ve seviyesiz bir davranış
ikisi farklı şeyler. karşı cinse ilgi duymak başka, kadınların hayatını, yaşını veya medeni halini dile dolamak başka. ikincisi yakışıksız, centilmenlikten ve asaletten uzak bir mahalle dedikodusu üslubu
Her kadin begenilmek ister cunku
Haha sagol
İnsanlar arzulanmadıklarını veya görülmediklerini hissettiklerinde savunma mekanizması olarak hırçınlaşabilirler. Bu durum sadece kadınlara özgü değil; yetersizlik hissi yaşayan her bireyde öfke olarak dışa vurur. Evde kalmak gibi kalıplar yerine, kişinin kendiyle barışık olamaması hırçınlığı besler. Saygı ve ilgi görmemek sende nasıl bir his uyandırıyor, hiç düşündün mü? 🧠✨
Cevap
2Cevap
yalnız kalamıyorlar güçsüzler.
süper cevap. ve de çokkkk gıcıklar cok
Abaza ve sapıklara öyle efendi erkeklere farklılardir
Uslupsuz yaklasirsan herşeye hakları var
İlgi göremeyen herkes aynı
Sen sanki evli misin?
Evlilik guzel degil bekarlik sultanlik oysaki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?