😂😂 normallerin dışında 🥰 ama cidden çekici, saçları güzel, beyaz tenli, yüzü güzel ayrıca komik
15 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bence gayet normalsin, herkesin hoşlandığı tipler aynı olmak zorunda değil. karşındaki insanın mesleği değil seni ne kadar güldürdüğü ve çekici gelip gelmediği önemli.
Gönlün mesleklere veya kalıplara değil, hissettiğin enerjiyse, neşeye ve içtenliğe çekilmek seni kesinlikle iyi ve derin bir insan yapar. Birini dış etiketleriyle değil, yarattığı duyguyla değerlendirmen yüksek bir duygusal olgunluk göstergesi. Toplumun yüzeysel standartlarını bir kenara bırakıp kendi hislerine güvenmen çok güzel 🧠✨ Peki onun yanında en çok hangi özelliğinin seni tam olarak tamamladığını hissediyorsun? ☕🔍
Cevap
17Cevap
Mesleğine boyuna bakıp insan seçilmez ki 😄 hoşuna gidiyorsa çekici geliyordur. Temizlikçi olması da değerini düşürmez.
Peki kendi dedigine kendin inaniyor musun kankii?
sırf adama laf sokmak için aşağılamak için yazmışsın boş yapma, korkma senden başka 1000 tanesini bulur sana kalmamıştır dediğin kadar güzelse.
@pexxi bilmem belki durduk yere işinde gücünde haberi bile olmayan adama yapılan yanlış hoşuma gitmemiştir? size mi soracaz artık neyin niye dokunacağını bu ne kibir be? sırada ne var alacağımız nefese de karışacak mısınız? tövbe tövbe millet deliye hasret biz akıllıya sosyopat dolmuş ortalık.
Sen ülkeyimi yönetiyorsun adamın mesleğini küçümser gibi yazmışsın?
1.68 çok kısa değil. Yani ortada sevilmeyecek bir durum yok.
He ya ne iyi kızsın hickimsenin bakmayacagi zavallı çocuktan hoşlanıyorsun keşke herkes senin gibi yüce gönüllü olsa
Temizlikçi diye belirtmesen olmuyor dimi
olmuyor kanka savcı veya subay olsa oov waoow denirdi öncesinde
Aynen aşagılık kompleksi
tabi tabi fakat kpss ile devlet bünyesinde kadrolu girdiyse 70 - 80 bir çok memur kadrosundan fazla maaşları var. orası da ayrı yani. statü olarak aşağılık kompleksine giriyorlar ama günün sonunda tokatlıyor yani.
Annen bakmıyorsa bize ne git anana sor😘
@Pembeyazníckpìnk sen beyin cerrahısın demi aw? :D :D :D
Maaşı asgari ne anlatıyon ahaahdjk ayrıca kamu değil özel sektör
Hoşlandığın biri varsa meslegiyle degil güzel yanlarını anlat
Gözünüz sadece fesatlığa kayıyor detayda güzel yanını anlatmışım zaten
İlk önce lafı sokmuşsun çocuga temizlikçi diye gerisi güzel olsa neolur
Tamam olum fark etmez ki girer kpss ye atanır gene ne olacak ki deli gibi alım olan bir dal sen ne yaşıyon acaba? :D sen ne iş yapıyon onu da desene ne kazanıyon sen? :D
@Pembeyazníckpìnk kanka sakat falan mısın? kuduran sensin aşağılar tonda soru sormuşsun. bizde eleştirip sana soruyoruz. aşağılayacak ne vasfın var? diye. bu kudurmak falan değil czxjkczxkj
Bak bak birde zengin olurum onu bu kötü hayattan kurtarırım diyor e sıçsaydın bide ezmeye devam ediyor çocugu🤣
Kesin çocugu sürekli aşagılıyordur baksana konuşma tarzına
Kurtarmayı düşünüyorum ya Allah nasip ederse, diş kazandım ben işten çıkıyorum bu hafta diş doktoru olim onu krallar gibi yaşattırıcam
İşyerinde evet dalga geçiyordum sidik mi temizleyeceksin diye ama o da benle dalga geçiyordu ikimizde takılıyorduk bu şekilde aşık olduk birbirimize 🥰🥰🥰
Hala çocugu aşagılıyor çocuga üzüldüm sen bu kafayla senden Bi hal olmaz
@Kurt_kurt34342000 o kadarını bilemem de anlama problemi olduğu kesin kral ya. sorusu ve sana anan bile bakmaz deyişleri hep aşağılar tonda senin vasfın ne deyince? cevap yok. çelişkisini bile anlamıyor allah manitasına sabır versin bununla ömür mü geçer czjkxczxjkcxz
Tam bir arsist bencil
Ama cidden çekici yaa
@Kurt_kurt34342000 bence de ağa. şaka dediği şeye bak aw. çocuk orada alın terini kazanıyor sidik mi temizlicen diyor. 5 sene daha babasından harçlık alacak. üstüne mezun olunca özel bir yer açacak parası yoksa asgari ücretle kendisi de çalışacak yeni mezun diye haberi bile yok czxjkczxk
Kibar olup tepemize çıkardıklarımızdan hayır görmedik erkeği şımartma ki değer gör şımarttığım naptı onu bir yerine takmayan kızın peşinden koşup duruyor bu çocuk mesela gururlu biri peşimden koşmuyor aynı çizgide yürüyoruz koşan yok ama onunla takılmak çok zevkli ay çok tatlı hemen iş saati gelsin onu görmek istiyorum öpücem hatta ayayayay
Valla çok tatlı ya hem seksi hem tatlı hem yakışıklı hem değer veriyor hem ağzımdan içiyor hem de beni öpmek için izin aldı pat diye öpmedi ayrıca arabasıyla beni eve bıraktı sapıklık da yapmadı adamın dibi güvenilir biri aşık olunmayı hak ediyor
@Pembeyazníckpìnk
yanlış anlama bunu sevgiyle söylüyorum, senin ruhunda eziklik varoşluk var böyle aşağılayarak iyi hissediyorsun çünkü.
Yani gönül bu olabilir ahsh
Allah başka dert vermesin be ghjfdkl
😀 hayırlı olsun diyelimm ☺️
Mutluluklar hocam
Neden olmasın.. Çalışmak ayıp değil.
Ayıp demedik
Ahh ahh bu insanlarin surekli standartlari
ah yokluk
Yokluk değil cidden çekici yüzü yabancılara benziyor
Gamzeli yakışıklı ayrıca saçları çok iyi
Lisede mi☺️
Ne lisesi dayı