Sadece burun estetiği oldum, akrabalar yolda görsem tanımam ne yaptın sen diyor, aynı şekilde eski lise arkadaşlarım da dedi çok değişmişsin diye. ESTETİK OLUN OLDURUNNN
15 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zerre doğalı bozma düşüncem yok halimden memnunum arkadaşlarımla da çok kızıyorum saçma sapan kendilerine eziyet ediyorlar doyum noktaları yok senede 2 defa bi işlem yaptırıyorlar çektikleri eziyete acıyorum
Burun gerçekten çok fark ediyor. Bir kaç burun estetiği resimlerine önceki sonraki olarak baktım. valla ikisi arasında akrabalık bile yok yani o derece :)
Evet gerçekten yeniden doğuyosun resmen
Hayırlı olsun, seni mutlu etmiş belli ki... Dinen bu tür durumlar caiz diye biliyorum. Yoksa estetik normalde caiz değildir. Lakin bazı durumlarda güzelliği kapatan veya karşı taraftan kötü görünen şeylerde düzeltmeye izin verilmiştir.
Bir ara karşıma çıkmıştı bu mevzu iyi öğrendim :) ondan anlattım sana da..
Mutluluklar ve hayırlı yaşamlar diliyorum
Müslüman değilim ki ben ayrıca günah değil diye biliyorum ama yinede teşekkür ederim
İnsanlara karışmayın ya
Burun, yüzün tam merkezinde yer aldığı için yapılan minik bir dokunuş bile ifadenin, bakışların ve hatta oranların algılanışını tamamen değiştirebilir. Fiziksel değişim kadar, operasyon sonrası kazandığın öz güven ve duruşundaki değişim de insanlara farklı geliyordur. Kendi aynandaki yeni yansımandan memnun olman harika bir duygu. Peki bu yeni imajın, insanlarla olan iletişiminde veya kendinde hissettiğin enerjide neleri değiştirdi? 🧠✨
Cevap
7Cevap
Çirkinliğinizle yaşamayı öğrenin çocuklar, yalanla dümenle kimseyi kandıramazsınız
https://www.youtube.com/embed/rEqWXvNkhUkSana da öneririm incel 😆😆
Gerçi o çirkinligini estetik bile kurtarmaz. d
7/24 burada takılıyorsun ezik olan belli asosyal
Yapaylaşmış bir güzellik, yapay zekanın verdiği cevaba benzer.
Sanada tavsiye ederim
Öyle dediklerine göre estetik çok güzel olmuş demektir
Estetik olmayan arkadaşlarınızı da uyarın. 😂😂
Estetik değil doktor değiştiriyor
Burunla da alakalı tabi
Burun çok değiştiriyor
İyi operasyon da insan çok değişiyor çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?