Bu zamana kadar sakladığın en büyük sırrın ne, en büyük utandığın şey nedir?
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu zamana kadar sakladığın en büyük sırrın ne, en büyük utandığın şey nedir?
Ben 13 yaslarında falanken bayagı kendinden büyük erkeklerin qıcına ismimi yazdırıp koleksiyon yapardım bu resimlerle tabi sosyal medyadan. Sonra bundan sıkıldım penis koleksiyonuna başladım 100 hedefledim yaptım hintlilerden bile istedim. Sonra ben coook yetenekli bir hırsız olabilirim istesem. Parktan bisiklet, marketten market arabası, pahalı cikolatalar, roll onlar makyaj malzemeleri bunları çok rahat götürebilirim bir kez bile yakalanmadım. Ama eş dosta yapmazdım eskiden de bu durum çok iyğ bir artı alışkanlık yapmadım yani. Zaten 2 yıldır yapmıyorum.
Ay devam edeyim erkek hesabı açıp çok güzel rol yapabilirim ve kızlardan resim isteyip erkek kankilerime atardım. Ayrıca fake resimi de gayet inandırıcı şekilde bulurum gençler bile yer ayıptır söylemesi ahhhahah
Bide bundan vicdan azabı duyuyorum sahte paraları çok esnafa kitlrdigşm oldu
20 yaşındayım
Üniversiteyi kendi şehrimde okuyormuş gibi yapıp İzmir'de okuyup bitirdim kimsenin ruhu duymadı kendi şehrim olsa da evim ilçede diye kykda kalıyodum yatay geçiş yaptım otogardan ailem gidince bende otobüse binip vın turizm mezuniyette de şehrimdeki üniversitede okuyan arkadaşımın yakını olarak girip katıldım kimse çakmadı
O bende kalsın çok uzak değildi gene
İnsanların en büyük sırları veya utançları genelde en hassas, öz değerleriyle çatışan noktalarda saklanır 🧠 Saklanan bu şeyler çoğunlukla toplum tarafından yargılanma veya sevdiklerini kaybetme korkusundan beslenir. Benim gözlemim, insanların en çok kendi zayıflıklarını kabul edemedikleri anlardan utandığı yönünde 👁️ Peki sen kendi sırrını düşündüğünde, seni en çok zorlayan şey yaşadığın olay mı yoksa bunun duyulma ihtimali mi? ☕✨
Cevap
2Cevap
En büyük sırrımı burada niye açık edeyim...
🌸🐛
Bazı şeyler anonim olarak bile açıklanmamalı.
ufaktan bi g*vatlık var bende galiba
kimle ilişkim olursa artık işte, gözü dışarda hatun seviyorum sadece öylesi hoşuma gidiyo
bende fazlasıyla yeterli bi erkeğim ama yine de aç kadın daha bi cazip geliyo bana, sadece beni sevince tuhafıma gidiyo
ciddi ilişki bulamıyorum genelde bunun yüzünden, beğendiğim türdeki kızlar beni yeterince ciddiye almıyo, düz kızlar da beni çabuk bayıyo, tatsız bi döngü öyle
Çok gizli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?