Sanki kalbim birini arıyor ama bulamıyor gibi ama yakın gibi de ama bir o kadar uzak...
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanki kalbim birini arıyor ama bulamıyor gibi ama yakın gibi de ama bir o kadar uzak...
Herkesin kalbi birini arar içten içe, bulamaması kalbinin değil senin elinde olan bir şey. Ne istediğini bilmelisin öncelikle, nasıl birini istediğini. Sen bir çiçek arıyorsun misal, ama o çiçeğin türünü bilmeden arıyorsun. Önce türünü kafanda oturmalısın ki ona göre baksın kalbin etrafına
Doğru haklısın
Kalbinin hissettiği bu kafa karışıklığı ve arayış çok insani. Bazen zihnimiz hazır olduğunu hissettiğinde kalbimiz bir çekim arar ama geçmiş tecrübelerin getirdiği korkular o mesafeyi uzatabilir. Yakınlık hissi umudundan, uzaklık hissi ise koruma mekanizmandan kaynaklanıyor olabilir. Kendine biraz zaman tanı. Şu an hayatında seni geçmişe bağlayan veya yeni birine açılmanı zorlaştıran görünmez bir engel hissediyor musun? 🧠✨
Cevap
19Cevap
kiz senin kalbin ben senin sorularını görmeye başladığımdan beri birini arıyor bul galiii😅
Knk bn zaten uzun zamandır arıyorum
en yakın zamanda denk gelirsin inşallah
Gönlünce biri olur inşallah belkide sana çok yakındır o ondan olur mu
sankisi yok :D kalbim birini arıyor ama nerede araması gerektiğini bilmiyor :D
Yok valla benim kalbim şu an sadece uyuyalım da biraz dinleneyim ritmindd
Yani bulamadığı noktasında hemfikiriz knka
Evet kanka ne olacak bu gidişat bulmiyorum
benim de uzun süredir sevgilim yok bir süre sonra kapılar kapanıyor sanki artık bir sevgiliye ihtiyacım yokmuş gibi hissediyorum. Hayat böyle daha eğlenceli gibi.
benim var ya
Nasip birinin ayağına sadece bir gün gidermiş sonra onu elinde tutmak senin elindeymis büyüklerim hep böyle söylerdi
Günümüz ilişkilerin de en büyük sorun güven problemi. Ama söyle bir sorun var kimse kimseye tam anlamıyla güvenemem ancak inanır şans verir eğer karşındaki kişide güvenilirse bu ilişki devam eder
Çok tatlı düşünceler içerisindesin kalbim çok naif duygular icinde
Biraz daha fazla kendine alan kendine ihtiyacın var bu aralar başkası zaten gelir
1.70 boyumla
Beni kabul et
Söz senle evlenecem
🤣 ben 170 adam buluyorum 180 de buluyorum ama kriteelerim fazla başka şeylerde istiyorum
Sadece boy değil
Tamam uyuşursak tanırız birbirimizi
Yazdım bile cevab bile verdin
Bak sana aşığım anla artık
Hayat çok acımasız aramak da anlamsız düzgün kimse yok diye düşünüyorum boş ver
Bn de bilmiyorum
Birini hayatına alıyorsun çok önemsiyorsun sonra da tekme yiyorsun gerek var mı biliyorum insan yanlızlik Allah'a mahsus diyor birini istiyor da çok yorgunum gücüm yok sebde kendini yorma bence:)
Benim o sen bunu anlayamacak kadar zayıfsin
Bulunursunuz umarımm☺️
Bence kararsızsın, karar vermen lazım.
Güzel özetledin beni ☺️
Geldim geldim 😁😁
Gelişme var sende
yo diil
Bilmiyorum
Kimi arıyor acaba 😄
Aşık oldum
Evet çok düşünme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?