Valla ben 1.54' üm ama 1.80 ve yukarısını seviyorum, neden böyle bilmiyorum ne yapayım
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Valla ben 1.54' üm ama 1.80 ve yukarısını seviyorum, neden böyle bilmiyorum ne yapayım
Ben 1.92 boyunda 110 kiloyum ve spor yapıyorum 😄 Açıkçası boy konusunda benim de tercihim var ama 1.54 olup 1.80 üstü sevmen gayet normal Ne yapacağım diye düşünme hoşuna gidiyorsa hoşuna gidiyordur 😄 Kriterler arasında boy olması dünyanın sonu değil yeter ki tek kriterin olmasın
Tamam da o boyda erkek niye bana gelmiyor
Kim jkaciyo birileri kaçıyorsa bn de birilerinin gözünün önünden kaciyorum
Yok senin yas çok küçük
22 mi 9 yas var ne koymicam
Bu durum aslında oldukça doğal bir bilinçaltı arayışı 🧠 İnsanlar genellikle kendilerinde olmayan özellikleri tamamlayıcı olarak karşı tarafta arama eğilimindedir. Boy farkı arzun, sana kendini daha korumada ve güvende hissettiriyor olabilir. Ancak kriterlerini sadece fiziksel boyutla sınırlandırmak, harika bir karakteri kaçırmana sebep olabilir. Fiziksel özelliklerin ötesinde, bir erkekte seni en çok güvende hissettiren karakter özelliği nedir 🔍✨
Cevap
20Cevap
Yoo karşı cinste hiç öyle takıntım yok
Senin takıntıların sende olumsuzluklara yol açar demedi deme
boyum 1.75 kilom 60
boy takıntım asla yok karşımdaki karşı cins 1.50 bile olsa bir bebik gibi severim onu :)
Sana hak veriyorum kız arkadaşımda bu konuda standartla yetinmeyip Bençm gibi tarla devini aldı
1.73 ün ben ben boya kiloya takılmam ben anlaşa biliyorsam seviyorsam hiçbir şeye takılmam
Yani takıntı düzeyinde bir şey yok bende ama aşırı zayıf veya kısa insanlara bir antipatim var evet
178 cm 73 kg olabilir sana yakın ya da 160-180 arası
Boya göre kilo önemli
1.54 evet çok kısa ama ince yapiliysa veya ona yakinsa genç gösterir ama şişman ise biraz şamandıra görünümü olabilir tabiki onu da seven çıkar
Erkeğine teslim olmayı seven birisin
Bilmem olabilir
Minyon severim 1.80 im bizler de ezmeyi kavramayı severiz
Erkekler neden her boka cinselliği karıştırıyor ben burada alakası olmayan bir şey söyledim ne alaka
Çünkü kabul etseniz de etmeseniz de cinsellik yüzde 50 cinsellik yüzde 50 uyum mantık gibi şeylerden ibaret.
1.80 üstü olsun
Takıntım yok knka
89 kilo 1.90 boy takıntım da yok heralde
1.85 90
1.87
Var evet 180 ustuyum 165 ustunu seviyom
Hatırladın mı beni reis?
1.85im
Maşallah ilk defa bu kadar uzun kız godum
192 96
1.68
1.90