Galiba ben kendimi yine spora vereceğim. Psikopat gibi diyet yaparım :D

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Galiba ben kendimi yine spora vereceğim. Psikopat gibi diyet yaparım :D

Kafam bozulduğunda genellikle yalnız kalmayı tercih ederim. O an sinirliyken veya moralim bozukken insanlarla konuşup istemeden kalp kırmaktansa biraz kendi başıma kalıp sakinleşmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum. Sessiz bir ortamda neye üzüldüğümü ve ne yapmam gerektiğini düşünürüm. Bazen insanın hemen bir çözüm bulması gerekmiyor, biraz zaman geçince olaylara daha farklı bakabiliyor. Ben de kendimi toparladıktan sonra gerekiyorsa konuşmam gereken kişiyle sakin bir şekilde konuşmayı tercih ederim. Yalnız kalmak benim için insanlardan tamamen uzaklaşmak değil, kendimi dinleyip düşüncelerimi toparlamak anlamına geliyor. Çünkü insan kafası çok doluyken sağlıklı karar vermekte zorlanabiliyor. Bu yüzden önce sakinleşmeyi, sonra ne yapacağıma karar vermeyi daha doğru buluyorum.
En doğrusunu yapıyorsun
Teşekkür ederim
Kafam dalgalanıp error verdiğinde toparlanmak için kendimi spora veriyorum ter atınca dopamin seratonin oksitosun birçok hormonun bombardımanı ile bozuk arıza yapan kafamın sakinleşmesini sağlıyorum. Bazen ecixtrem şeyler yapıp adrenalin salgılatıyorum. Spor en iyisidir arızaya bozukluğa iyi geliyor🙂
Biraz yalnız kalıp kafamı dinler, çayımı içer ve müzik açarım. Mümkünse kısa bir yürüyüşe çıkarım; özellikle gece yürümek düşüncelerimi toparlamama iyi geliyor. Sinirliyken konuşup kırıcı olmak yerine önce sakinleşmeyi tercih ederim.
Kafamız bozulduğunda stresi fiziksel eyleme dönüştürmek harika bir savunma mekanizmasıdır 🧠 Spor ve disiplinli bir diyet, kontrol hissini sana geri kazandırır. Zihnin karmaşasını bedenini zorlayarak susturmak çok sağlıklı bir kaçış yolu 🔍 Ben genelde deniz kenarında uzun yürüyüşler yapıp zihnimi analiz ederim ☕ Ancak aşırıya kaçıp bedenini cezalandırma noktasına gelmemeye dikkat etmelisin. Peki seni bu kadar hırslandıran ve kafanı bozan şey tam olarak neydi 👁️✨
Cevap
9Cevap
Kum torbasına çalışır sonra da sigara içerim.
Kafamı bozanı bozuyorum bu işler karşılıklıı✋😌
Değişiyor konuya ve moduma göre.
Senin işler karışık spora başlıyor san kafa nanay 😂
Hızınıza yetişemeyoz😂
😂
Sosyal medya hesapalarimi siliyor, dışarda daha aktif oluyorum ve daha fazla uyumaya çalışıyorum. Bı kaç günde toparlıyorum.
Merhaba,
En son Demir kapıya vurdum, iki parmağım kırılmış, iki hafta sonra fark ettim, şu an tamire sardım! 😅
kafa dağıtmak için genelde tek başına uzun yürüyüşlere çıkıyorum ya da kulaklığı takıp dışarıda kayboluyorum, insanı baya rahatlatıyor.
Kafamın bozulmasına gerek yok spor her zaman var :)) birini bırakıyosam diğeri muhakkak gelir...
Ben genelde alışveriş yapıyorum ama 😂
sadece gece takılıyorum evde gündüz yatıyom geceye kadar
İşe abanıyorum evde çok az vakit geçiriyorum içimde tüm zorlukları halledip olduğu kadarıyla dışarıya güçlü görünüyoruz napalim
Spor yaparım oyun oynarım gezerim bir şekilde kafa dağıtmaya çalışıyorum
canım sıkkınsa saglam bi yemek söyleyip kebap vs güzelde bi film açar izlerim keyfim yerine gelir ya da otobana çıkarım müzikte açmam o yolun sesi daglar gökyüzü terapi gibi gelir
Motora binip bi 299 görüyoruz yetiyo
japonlar bu işi iyi yapıyor
r25 ve r1
Şehir içi kullanırsan r1 mahvediyor geçen sene r6 vardı 2019 model, o kadar pişmanım ki onu sattığıma. R1 sadece şehirler arası gideceksem çıkartıyorum. Özellikle yaz aylarında şehir içi o kadar hararet yapıyor ki soğutmak mümkün değil illaki çevreyolunda basman gerekiyor
en max r6 daha iyi şehir içinde
Suzukinin türkiye desteği çok zayıf maalesef, bence bulaşma derim hiç bir motoruna, Parça tedariğinde aşırı problem yaşarsın, ve modelli almayacaksan değmez honda olur, racing mi düşünüyorsun
Kaç cc düşünüyorsunuz
ktm 390- veya yamaha mt25 önerebilirim ama mt25 250cc sınıfında ve biraz pahalı
kaliteli markalardır problem yaratmaz ktm daha yüksek yol arazi tipine uygun
Kafamı bozana sataşıyorum sjsj
Gel birbirimize iki tane kapatalım iyi gelir 😅
çizim yaparım 🎨🫶🏻🙃
Telefon kullanmıyorum sanırım öyle yapıcam tekrar
dışarı çıkarım biraz kafa dağıtır unuturum
Arabayla turlarım
resim veya dans ederim
Müzik dinliyorum
Yemek yiyorum